Fun

Demonstracija o tome kako prepoznati silikone

objavljeno prije 15 godina

Na zanimljiv način 'The Sun' je uz pomoć Playbojeve zečice pokušao svim onim zdvojnim muškarcima tamo negdje vani olakšati život. Radi se o nekoliko jednostavnih trikova… više »

1. amandman

Trubljenje ne spada pod zakon o slobodi govora

objavljeno prije 15 godina

Američki "sveti" prvi amandman na koji se pozivaju kad žele zaštititi slobodu govora ipak nije svemoćan. Naime, Helen Immelt iz Monroea u američkoj saveznoj državi Washingtonu nije… više »

kao iz viceva

Prijavio lopova, a ispalo da se radi o ženinom ljubavniku

objavljeno prije 15 godina

Ono što je vjerojato milijun puta čuo u vicevima dogodilo se sveučilišnom profesoru iz Pavije. Talijanski je profesor pozvao policiju misleći da mu se stanom šulja… više »

hong kong

'Cura to radi u busu'

objavljeno prije 15 godina

Policija u Hong Kongu počela je u ponedjeljak istragu o videosnimci stavljenoj na internet na kojoj tinejdžerica u turističkom autobusu oralno zadovoljava muškarca kako bi zaradila… više »

nikad nije kasno

Najstarija maturantica na svijetu

objavljeno prije 15 godina

Eleanor Benz je tijekom Velike depresije morala prekinuti školovanje i pomoći obitelji da preživi, napustivši Lake View High 1936. godine kako bi se zaposlila. Nakon toga, udala… više »

vic dana

Neprocjenjivo!

objavljeno prije 15 godina

Tomislav se budi sa žestokom glavoboljom poslije Božićne zabave u svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije, ali noćašnje piće uopće nije odavalo okus alkohola. Čak se i ne sjeća kako je… više »

hawaii

Na Hawajima ulovio ribu sa zlatnim satom

objavljeno prije 15 godina

Jedan Havajčanin ovih je dana prijateljima ispričao pravu ribičku priču u koju ni sam ne bi povjerovao da ju nije doživio. Curt Carish šetajući s prijateljem uz obalu na jednoj je… više »

jedan aktualan

Fly Qantas!

objavljeno prije 15 godina

Poslije svakog leta, piloti avioprijevoznika "Qantas" ostave bilješku mehaničarima s opisom problema u letu, a pred sljedeći let mehaničari ostave izvještaj o tome što su… više »

SRCE NA MJESTU

Vlasnik trgovine smilovao se pljačkašu

objavljeno prije 15 godina

Umijesto da iz dućana izleti s plijenom, pljačkaš koji se namjerio na 'špeceraj' u vlasništvu pakistanskog trgovca, završio je na koljenima u suzama moleći za… više »

Na Twitteru

Dijamantni prsten ostavljenog zaručnika najsretnijem lovcu na blago

objavljeno prije 15 godina

Novozelandski zaručnik čija je djevojka odlučila ne udati se za njega odlučio se za neobičan potez. Zaručnički će dijamantni prsten koji je bio namjenjen ženi njegovih snova pokloniti… više »

'da' za 1000 eura

Prvo vjenčanje u Julijinoj kući

objavljeno prije 15 godina

Verona je odlučila u turističku ponudu uvrstiti mogućnost organizacije vjenčanja na atraktivnoj lokaciji, u sjeni najpoznatijeg ljubavnog balkona gdje je ROmeo čeko svoju ljubljenu Juliju.… više »

Moderna Ma Barker

objavljeno prije 15 godina

Policija u glavnom gradu Arizone nakon mjesec i pol dana uspjela je privesti pravdi Cynthiu White Robertson koja je vodila oružanu skupinu odgovornu za barem dvadesetak krađa i pljački u tom… više »

ŠMINKERI

Ljepše lice politike

objavljeno prije 15 godina

Dosta vam je političara? I stranih i domaćih? Ne mrzite ih, smijte im se do suza! To je vjerojatno bio jedan od glavnih motiva srpskog umjetnika i gay aktivista Predraga M. Azdejkovića da na… više »

luda natjecanja

Šešir Carle Bruni pobijedio šešir engleske kraljice

objavljeno prije 15 godina

Carla Bruni-Sarkozy, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, zauzela je prvo mjesto u britanskome godišnjem natjecanju za najljepši šešir, ispred… više »

3. u redu

Princ Harry tuži se na pilotsku obuku

objavljeno prije 15 godina

Nestašni engleski princ Harry, treći u nasljednom nizu nasljednika britanske krune, priznao je u ponedjeljak da mu pilotska obuka teško pada, ali je rekao da mu brat, princ… više »

skrolaj na vrh