« Fun
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
ŽANDARMERIJA KAO UTOČIŠTE

Kineski aligator prenoćio u ćeliji za triježnjenje

Kineski aligator vrijedi nekoliko tisuća eura, dugačak je jedva metar i zaštićena je vrsta; prije dva mjeseca jedan je primjerak na jugu Francuske pobjegao na slobodu

Kineski aligator
Kineski aligator (Wikipedia)
Više o

Francuska

,

kosovski Srbi

,

svjetska dominacija

Aligator iz Kine, koji je krajem srpnja odšetao iz uzgajivačnice na jugoistoku Francuske, pronađen je u noći s utorka na srijedu na cesti i jutro je dočekao u ćeliji za trežnjenje žandarmerijske postaje nakon čega je vraćen na imanje. Aligatora je oko ponoći uočila gošća po izlasku iz restorana koja je bila dovoljno prisebna da ga spremi u vreću i odnese u žandarmeriju, rekao je vlasnik uzgajivačnice krokodila kojemu je bjegunac vraćen. Zapovjedniku žandarmerijske postaje bio je to prvi aligator u sobi za triježnjenje u 37 godina službe.

Taj primjerak kineskog aligatora dobro je, iako je od kuće pobjegao prije više od dva mjeseca. Uzgajivačnicu s dolaskom zime zabrinjava sudbina njegova druga u bijegu, jer su obojica imanje napustila u srpnju, a vrsta ne podnosi niske temperature. Kineski aligator vrijedi nekoliko tisuća eura, dugačak je jedva metar i zaštićena je vrsta. Čeljust mu je velika kao pseća i on nipošto nije zvijer koja proždire ljude. Potraga za drugim bjeguncem nastavlja se. (hina/metro-portal)

06.10.2010. 17:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh