Fun
VIC DANA

Mujin prvi seks

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Mujo i Fata se oženili, a već nakon mjesec dana Fata počne pakirati kofere, pa je svekrva Habiba upita: - Jel', bona, kud' s' ti krenula? Fata ljutito odgovori: - Ma idem mami, dosta mi je… više »

VIC DANA

Par viceva iz Dubrave

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Tip iz Donje Dubrave u kupaonici kupa se sat vremena... Stari mu lupa na vrata i pita: "Slinavi, za kol'ko završavaš?" Tip odgovara : "Za 50 eura, stari."   Ulazi tip iz… više »

VIC DANA

Fatino lijepo buđenje

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Fata se probudi ujutro s osmijehom na licu, pa je Mujo sumnjičavo upita: - Šta s' ti tako smješkaš, bona? Fata još više razvuče osmijeh i protegne se: -… više »

VIC DANA

Mujica provalio pijanog Muju

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Fata u kuhinje kuha večeru, kad uleće mali Mujica: - Mama, mama, babo se opet napio! Fata ga prijekorno pogleda: - Šta pričaš, bolan, kako znaš? Mujica veselo odvrati: -… više »

VIC DANA

Pandur i pijani vozač

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Pandur zaustavi kasno navečer tipa i već vidi da je lik pijan i vozi na sve strane, pa ga upita: - Gospodine, jeste li vi to prešli na crveno? Lik štucne: - Bome da, ubije me… više »

VIC DANA

Mujo i njegova rakija

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Mujo sav tužan sjedi pred kućom i uzdiše, pa ga Haso pita u prolazu: - Š'a je, bolan, Mujo, š'a s' se tako usuk'o? Mujo uzdahne: - A evo, auto m' lupio Fatu kad sam je… više »

VIC DANA

Mujica se zaljubio...

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Mujica sjedi u klupi i gleda zaljubljeno učiteljicu. Njoj malo neugodno i ode do njega pa ga upita: - Muj'ce, a što ti men' stalno gledaš? Mujica odvrati: - Pa,… više »

VIC DANA

Plavuša i pumpanje guma

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

lPlavuša se vozi na more i nakon nekog vremena ispuše joj se jedna guma. Stane ona sa strane i zaustavi prvi auto koji je naišao. Iz njega izađe crnka i upita što… više »

VIC DANA

Kad Fatu propita snajka...

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Fata sjedi kod kuće i dolazi snaha s posla, presvuče se i uvali pred televizor i tako svaki dan. Nakon jedno tjedan dana, Fata uđe za njom u dnevnu sobu i ispali: - E moja snajka, ne valja t'… više »

VIC DANA

Fata i njen poklon za rođendan

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Uletio Mujo u kuhinju češući se po glavi i upita Fatu: - Fato, bona, sutra t' je rođendan, šta 'o'š da t' kupim? Fata se zagonetno nasmije: - Hmmm... pa ja b'… više »

VIC DANA

Kad mala Habiba gnjavi Fatu...

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Fata krenula u šetnju s malom Habibom. Idu one tako, kad na sve strane zaljubljeni parovi koji se drže za ruke i ljube, pa mala Habiba upita: - Mamo, mamo, hoću 'l i ja imat'… više »

VIC DANA

Plavuša na kavici

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Plavuša sjela nakon posla u kafić, naručila kavu i zove konobara ubrzo nakon toga: - Molim vas, možete mi donijeti još jednu kockicu šećera? Konobar pogleda na stol… više »

VIC DANA

Plavuša opisuje novog dečka

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Plavuša jedva sjela na kavu s frendicom, a ova je odmah nestrpljivo upita: - Čujem da imaš novog frajera, kakav je? Plavuša se zadovoljno nasmije: - Je, imam... da… više »

VIC DANA

Plavuša na placu

objavljeno prije 10 mjeseci

Plavuši trebaju krastavci, pa ona krene na plac da ih kupi. Priđe ona štandu pa gleda, gleda, ali nikako da se odluči. Prodavač je upita: - Zašto ne probate,… više »

VIC DANA

Mujo bez muda

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Mujo dolazi doktoru i već s vrata viče: - Doktore, pomagaj, poplav'lo m' desno jaje?! Doktor pogleda stvar onako preko naočala i slegne ramenima: - Ništa, Mujo, mora'ć'mo rezat...… više »

skrolaj na vrh