Biznis
ČESTITAMO

Infobipu priznanja na Messaging & SMS Global Awards

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Infobip, globalna komunikacijska platforma za poslovne korisnike, osvojio je višestruka priznanja na manifestaciji Messaging & SMS Global Awards u organizaciji tvrtke Capacity… više »

BIZNIS

Essperta u InfoDom Grupi u pohodu na regionalno liderstvo u procesu digitalne transformacije

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Start up kompanija Essperta (s proizvodom Performa 365) pridružuje se InfoDom Grupi te su objavili strateško povezivanje kojim planiraju postati regionalni lider i „top-of-mind"… više »

LOVA

Hrvatska će biti prva zemlja u kojoj će biti dostupna nova aplikacija za mobilna plaćanja – Settle

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Predvodnik u tehnologiji mobilnog plaćanja u nordijskim zemljama, tvrtka Auka, danas objavljuje kako će tijekom rane 2019. u Hrvatskoj lansirati novu aplikaciju za mobilna plaćanja… više »

POLITIKA

Kako se Rusija nosi s padom cijene nafte?

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Posljednjih tjedana cijena nafte je pala za jednu četvrtinu. To je iznenadilo i stručnjake koji su zbog rasta privrede u SAD-u čak predviđali rast cijene nafte na 100 dolara po barelu. Zato… više »

BRAVO

Infobip će financijski podržati pripremu učenika za Međunarodne matematičke olimpijade

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Financijsku potporu za pripremu učenika za Međunarodne matematičke olimpijade osigurat će Infobip, jedna od vodećih globalnih IT kompanija, i ujedno najveća hrvatska IT kompanija, i tako… više »

SJAJNO!

IBF Grupa predstavila Kartell u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Kartell se predstavio svijetu hrvatskih arhitekata, dizajnera i investitora događajem u prestižnoj zagrebačkoj galeriji Lauba, koji se održao 20. studenoga. Događaj je organiziran… više »

TURKSTREAM

Propagandni show oko plinovoda koji je slijepa ulica

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Političari u mnogim zemljama vladaju majstorskom vještinom pompoznog završavanja infrastrukturnih projekata koji su zapravo - nedovršeni. Rusija u tome ima iskustvo… više »

FUTURIZAM

Umjetna inteligencija i put u budućnost

objavljeno prije 2 mjeseca

Električni auti koji sami plaćaju struju na javnim punjačima, hladnjaci koji sami naručuju mlijeko ili jogurt, poštari koji dobivaju na raspolaganje elektronske ključeve kako bi u… više »

EU FONDOVI

Ponovno raspisan natječaj poznat kao „Najbrži prst“, IKT2

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je natječaj „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije… više »

PITANJA...

Što Kinezi žele u Hrvatskoj?

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Na kineskoj televiziji je Hrvatska već hit: oko 300 milijuna Kineza je u prosincu 2017. gledalo emisiju popularne informativne serije Tian Tian Xing Shang koja je čitava bila… više »

EU FONDOVI

Natječaj za sajmove - povećanje bespovratnih sredstava za 131%

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

u Pozivu "Internacionalizacija" (Sajmovi kao podrška izvozu) ukupna vrijednost raspoloživih sredstava povećana sa dosadašnjih 58 milijuna kuna na 134 milijuna kuna. Posljedica… više »

SJAJNO!

Rekordan broj prijava na natječaj Suncokret ruralnog turizma

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova, zadruge, udruge, iz cijele Hrvatske kao i jedinice područne i lokalne samouprave te turističke zajednice uključeni su u nikad veći projekt Suncokret… više »

RAZMIŠLJANJA

Digital Transformation Conference u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Ključna poluga za razvoj društva i digitalnu transformaciju suradnja je proaktivnih sveučilišta i inovativnog gospodarstva uz poticaje javne uprave. Najvažnije pitanje… više »

PRIJAVITE SE :)

Otvorene prijave za treći godišnji Booking Booster

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Booking.com, predvodnik na tržištu putovanja, najavio je otvaranje prijava za treći godišnji Booking Booster, program novčane potpore za start-up tvrtke u sektoru održivog… više »

PITANJA...

Je li Hrvatska spremna za 13 milijardi eura kineskih investicija?

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Investicijski forum u Pekingu s Hrvatskom kao tzv. zemljom u fokusu, a koji počinje od subote, 3. studenoga, izuzetnu pažnju javnosti privlači prvenstveno zbog ulagačkih iznosa koji su… više »

skrolaj na vrh