« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
GODIŠNJI HOROSKOP 2022

Veliki godišnji horoskop za 2022.

Stvarno nije teško predvidjeti kakva će godina biti, jer sve ovo oko nas što se svakodnevno događa na svim razinama čini se kao da se radi o velikom preokretu... no, u kojem smjeru?

Veliki godišnji horoskop za 2022.
Veliki godišnji horoskop za 2022. (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop 2022.

,

godišnji horoskop 2022.

Godišnji horoskop za 2022. godinu vjerojatno je najteža stvar za napisati ovih dana kad sjedimo pred računalom, kalkuliramo nebeska tijela i tražimo nešto dobro u njima.

Što reći o godini koja je otišla u povijest a da ne zvučimo kao da smo nabrojali samo mali djelić loših stvari koje su se dogodile? Nije lako, vjerujte, a još je gore pokušati napisati ono što će se ove godine dogoditi!

Vjerovali ili ne, astrološka predviđanja za nastupajuću godinu poprilično su optimistična, kako globalno tako i za pojedine znakove. Konjukcija Jupitera s Uranom na samom početku godine, 4. siječnja, donijet će sjajne ideje za rješavanje problema, a optimizam će se dodatno pojačati na kraju prošle godie kad je 29. prosinca Jupiter ušao u Ribe i bitno promijeniti snage na nebu - Saturn je i dalje u Vodenjacima, no pomak Jupitera da će fluidnija i nježna ponašanja od ponekad destruktivnih Vodnjačkih ludorija. 

Ulazak Sunca u Ovna na prvi dan proljeća uz uobičajenu simboliku pupanja i novog života pojačat će nade u dobru godinu, a osjećaj ljubavi i zadovoljstva donijet će Venerin ulazak u Ribe u pratnji Neptuna na početku travnja.

Alternativni način razmišljanja, koji može donijeti mnogo dobra, povoljno je aspektiran na početku kolovoza, kada Neptun malo jače nagazi Ribe da se podsjete da je vrijeme za posao, a ne za kupanje u moru.

Jesen je uglavnom doba kada se polako zaključuju poslovi započeti ove godine, pa potrebnu učinkovitost osnažuje ulazak planeta u Škorpiona početkom listopada, da bi sjajnu osnovu za godinu koja će doći dao još jedan odličan aspekt Jupitera i Plutona krajem mjeseca.

Sam kraj godine obilježit će još jedna lagana gužva koju će početak prosinca biti Sunce, Merkur i Venera u Strijelcu što može značiti da je krajnje vrijeme da se poslovi zatvore na najbolji mogući način, a uz to i dobra komunikacija.

Na kraju je zaključak da je godina bila dobra, bitno bolja od 2021. i da su tijekom turbulentnih perioda uspješno pronađeni putevi rješavanja problema na svim planovima života, od privatnog do poslovnog.

Detaljnu astrološku analizu 2022. godine pročitajte u godišnjim horoskopima za sve znakove zodijaka. 

Evo godišnjeg horoskopa za 2022. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

01.01.2022. 10:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh