« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
RAK

RAK - godišnji horoskop za 2022. godinu

Vama savršeno odgovara energija Riba, a gomila planeta u ovom vodenom prijateljskom znaku znači da bi vam život ove godine mogao biti fenomenalan

Horoskop za 2022. - Rak
Horoskop za 2022. - Rak (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

godišnji horoskop za Raka

,

godišnji horoskop za 2022.

,

horoskop za 2022.

Godišnji horoskop za 2022. za Raka poručuje pripadnicima ovoga znaka da je moguće uživati u ovim ludim godinama, bez obzira na sve, dovoljno je da se zvijezde slože kako treba (preciznije, kako je vama najbolje). 

Dragi Rakovi, ulazite u fantastičnu godinu! Vama savršeno odgovara energija Riba, a gomila planeta u ovom vodenom prijateljskom znaku znači da bi vam život ove godine mogao biti fenomenalan.

To osobito vrijedi za razdoblje oko 12. travnja, kada bi rijetka konjukcija Jupitera i Neptuna mogla potaknuti izuzetno zanimanje za učenjem nečeg novog.

Vama vlada Mjesec, a kako vaš planetarni vladar tijekom ovogodišnjih pomrčina (30. travnja, 15. svibnja, 25. listopada i 8. studenog) aktivira električni Uran, svemir će od vas tražiti da prihvatite promjenu.

Čineći to, otvorit ćete vrata novootkrivenoj kreativnosti u svom životu.

Posao

Sredina godine bit će baš onako kako treba da biste bili zadovoljni jer ćete napokon raditi ono što najbolje znate - ma šta to bilo. Možete otvoriti svoj posao, promijeniti dosadašnij posao ili raditi što god želite, stvar je u tome da će Jupiter biti u vašem kutu, držati vas budima i raditi sve da uspijete. Ovakvu priliku nećeti imati tako brzo u godinama koje dolaze, tako da trebate iskoristiti najbolje što možete.

Zdravlje

Kao što vam Jupiter sjedi na ramenu i vodi vas kroz lavirinte poslova, jednako vas tako vodi i prema zdravoj hrani. Iako možda do sada niste bili nabrijani na kuhanje i sve poslove vezane uz to, kao i za zdravu hranu, ova će godina biti nešto novo što ćete vam se jako svidjeti. Naravno to znači da morate izaći iz zone komfora i isprobati nešto novo... što je Rakovima čudno, ali će biti korisno.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2022. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2021. 17:38:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh