« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
ŠKORPION

ŠKORPION - godišnji horoskop za 2022. godinu

Dok skidate svoju staru kožu, obratite pozornost na sinkronicitete, jer će oni biti svuda oko vas – upućivati vas u pravom smjeru

Horoskop za 2022. - Škorpion
Horoskop za 2022. - Škorpion (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

godišnji horoskop za Škorpiona

,

godišnji horoskop za 2022.

Godišnji horoskop za 2022. za Škorpiona poručuje predstavnicima ovog znaka da im stiže novi ciklus u životu koji mogu napraviti ono što žele i mogu od sebe - vi ste kovači svoje sreće, nemojte to zaboraviti. 

Kako  je sjajno u ovom razdoblju biti Škorpion u ovom razdoblju! Napravili ste puno promjena u 2021., a u 2022. život postaje još uzbudljiviji.

Dok se Saturn, Uran i čvorovi sudbine udružuju kako bi doveli električnu energiju u ključna područja vašeg godišnjeg horoskopa, potpuno nova verzija vas počinje ključati ispod površine. Dobro da ste majstor u preporađanju!

Dok skidate svoju staru kožu, obratite pozornost na sinkronicitete, jer će oni biti svuda oko vas – upućivati vas u pravom smjeru.

Tijekom godine koja je pred vama, nova partnerstva (romantična i poslovna), zabava, kreativnost i inspiracija pronaći će put do vas kad otpustite ono što vam više ničemu ne služi.

Posao

Ako gledamo malo bolje, Jupiter će doći u vašu šestu kuću dnevne rutine od 10. svibnja do 28. listopada, a to će poboljšati vašu sreću i profesionalni uspjeh koji će se proširiti i na 2023. Ako ste sanjali o tome da započnete dodatni posao ili zakoračite na moćniju poziciju na poslu, ovo bi mogao biti vaš trenutak. Osim toga, vaše će samopouzdanje porasti, čineći vas još privlačnijim suradnikom nadređenim osobama ili klijentima.

Zdravlje

Zahvaljujući Jupiteru u vašoj petoj kući samoizražavanja i zabave od 28. prosinca do 10. svibnja pa ponovno od 28. listopada do 20. prosinca, svojoj fitness rutini možete dodati više kreativnosti i razigranosti. Prisjetite se aktivnosti koje ste voljeli kada ste bili dijete, bilo da je to plivanje, ples ili nešto drugo. Možda se odlučite i za neku emotivno ispunjujuću aktivnost poput vođenja dnevnika ili izrade nakita. 

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2022. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2021. 17:41:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh