« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
STRIJELAC

STRIJELAC - godišnji horoskop za 2022. godinu

Godišnji horoskop za 2022. Strijelcima poručuje

Horoskop za 2022. - Strijelac
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

godišnji horoskop za Strijelca

,

horoskop za 2022.

,

godišnji horoskop za 2022.

Godišnji horoskop za 2022. za Strijelca poručuje predstavnicima ovog znaka da je put promjena jedina sigurna stvar - do sadas nije bilo sjajno, no ove godine može biti genijalno ako sve naprvite kako treba. 

Ulazite u jednu od svojih najboljih godina do sada, dragi Strijelci! S vašim planetarnim vladarom, Jupiterom, snažno pozicioniranim u Ribama, imate svu kozmičku pomoć koja vam je potrebna da se dogodi nešto veliko.

Ali bez obzira na to koje su vaše najdublje želje, postoji jedan glavni ključ za njihovu realizaciju, a to je imati jasan cilj! To je osobito važno sredinom travnja, kada biste se zbog vaše sklonosti pretjerivanju mogli izgubiti u kaosu.

U 2022. rast, inspiracija i romantika na dohvat ruke su vam. Možete imati sve ako uspijete ostati realni, organizirani i ako ne budete skidali pogled s nagrade koja vas na kraju čeka!

Posao

Zvijezde za 2022. godinu predviđaju da ćete ove godine na poslu početi bolje raditi s drugim ljudima, što vam ponekad nije bilo moguće. No, kad pogledate koje su koristi od takvog rada, shvatili ste da je tako bolje, brže i kvalitetnije. Važno je da budete dovoljno fleksibilni i sve će vam biti lakše, a posljedično će i vaši rezultati biti bolji nego do sada. Zaboravite na multitasking, fokusirajte se na ono što vam treba i što najbolje znate - tako ćete biti učinkovitiji.

Zdravlje

Zdravlje će i ove godine igrati veliku ulogu u vašem životu - sad kad ste se napokon opametili po tom pitanju, biti ćete puno zdraviji i osjećati ćete će puno bolje nego prethodnih godina. Štoviše, ne bi se čudili da od sredine kolovoza krenete na neki sport i to baš onako, za ozbiljno i svakodnevno. Sve što radite, sebi radite, tako da budite što zdraviji i snažniji - to je vrlo važno da vas ne pojede stres na poslu.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2022. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2021. 16:45:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh