« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
RIBE

RIBE - godišnji horoskop za 2022. godinu

Kako ćete doživjeti rast u mnogo različitih oblika, vaš će se osjećaj duhovnosti uvelike produbiti

Horoskop za 2022. - Ribe
Horoskop za 2022. - Ribe (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

godišnji horoskop za Ribe

,

godišnji horoskop za 2022.

,

horoskop za 2022.

Godišnji horoskop za Ribe za 2022. godinu poručuje ovom znaku da mogu ove godine napraviti ono što su čekali godinama i ispuniti svoje ciljeve na svim poljima, samo ako to žele.

Da se ne lažemo, drage Ribe - ovo je vaša zlatna godina! S oba vaša planetarna vladara, Jupiterom i Neptunom, koji se susreću u vašem znaku, a to se događa vrlo rijetko, uskoro ćete primiti sve kozmičke blagoslove.

Glavno razdoblje manifestacije stiže između 6. travnja i 2. svibnja, kad i Venera posjećuje vaš znak. Kako ćete doživjeti  rast u mnogo različitih oblika, vaš će se osjećaj duhovnosti uvelike produbiti.

Pazite na tranzit Veste, asteroida duhovne predanosti, u svom znaku između 24. svibnja i 21. kolovoza, a zatim ponovno od 20. studenog do 31. prosinca. Kako započinjete novi ciklus na duhovom putu, Vesta će vam pomoći u tome održavajući svoj unutarnji plamen želje živim.

Posao

Zvijezde za 2022. godinu predviđaju Ribama da je ova godina otvaranja i novih stvari u životu, štoviše, nekih koje ne biste mogli ni pomisliti. Trebate biti fokusirani na važne stvari, tako da se nadamo da ćete shvatiti ako morate raditi i nedjeljom ponekad, jer će se sve višestruko vratiti na kraju godine. Ne zaboravite jednu jako važnu stvar - odlično radite s ljudima koji vam odgovaraju, tako pažljivo birajte društvo i nebo će vam biti granica, ništa manje od toga.

Zdravlje

Volite zaboravljati na zdravlje, to vam je gotovo zaštitni, tako da će već početak godine napraviti male probleme kao što se vama obično događa, no ako reagirate na vrijeme sve će se sanirati brzo i učinkovito. Upravo iz tog razloga zapisujte stvari, ne vjerujte svom mozgu koji je obično na tri stvari i dve sfere razmišljanja u isto vrijeme. Jedino tako nećete završiti s nekim ozbiljnijim boleštinama za vratom. I da, ne šalimo se - vrijeme je da se počnete bolje brinuti o sebi!

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2022. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2021. 17:04:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh