« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
LAV

LAV - godišnji horoskop za 2022. godinu

Što se tiče karijere, bit će to vrlo užurbana i naporna godina, a posla bi moglo biti toliko da ćete se ponekad osjećati kao da vi to više ne možete

Horoskop za 2022. - Lav
Horoskop za 2022. - Lav (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

godišnji horoskop za Lava

,

godišnji horoskop za 2022.

Godišnji horoskop za 2022. za Lava preporučuje pripadnicima ovoga znaka da je vrijeme da se mogu malo opustiti i uživati, jer sve što trebaju napraviti ide kako treba i prolazi - sjajno za vas.

Za vas, dragi Lavovi, ono najvažnije što će obilježiti  2022. godinu jest transformacija. Naime, svemir od vas traži da se oslobodite staroga sebe kako bi na površinu mogla izniknuti nova verzija vas.

Što se tiče karijere, bit će to vrlo užurbana i naporna godina, a posla bi moglo biti toliko da ćete se ponekad osjećati kao da vi to više ne možete.

No kad život postane tako strahovito užurban i zahtjevan, oslonite se na svoj osjećaj za duhovnost, jer upravo ćete u ovom području pronaći osjećaj stabilnosti i radosti.

Ovogodišnje pomrčine (30. travnja, 15. svibnja, 25. listopada i 8. studenog) uključuju vašeg planetarnog vladara, Sunce – i tada će svemir od vas tražiti da se prepustite struji i napravite značajne promjene u životu. Vi to možete!

Posao

Kako četiri ovogodišnje pomrčine Sunca (ne nužno i vidljive, naravno) padaju Lavovima u četvrtoj kući obitelji i desetoj kući karijere, to znači da ćete biti cijelo vrijeme rastrgani na obje strane - na vama je da to uspijete složiti kako bi svi bili zadovoljni, a i vi. Možda zvuči čudno, ali da, moguće je i to ćete baš vi uspjeti. Uz to, riješavajte najvažnije stvari baš na takve dane kako bi dobili doguranac iz svemira....

Zdravlje

Početak godine najbolje je vrijeme za promjenu načina života i uvođenje nekih novosti u zdraviji život, pa je baš dobro da će vam upravo to razdoblje ove godine biti najbolje za Lavove. Pasat će vam i trčanje s prijateljima, može i meditacija, vježbanja... bilo što što će vas natjerati da budete aktivniji i, naravno, zdraviji. Postavite si to kao cilj za ovu godinu.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2021. 17:38:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh