« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
2020.

Veliki godišnji horoskop za 2020. godinu

Godišnji horoskop za 2020. poručuje svim znakovima horoskopa da je stiglo vrijeme promjena, a na njima je da ga iskoriste na najbolji mogući način

Godišnji horoskop za 2020.
Godišnji horoskop za 2020. (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za 2020.

Godišnji horoskop za 2020., kao i sve okrugle godine, otvara nova poglavlja svim znakovima horoskopa - ulazimo u novo desetljeće, već treće u 21. stoljeću i vrijeme je da ga napokon prihvatimo kao svoje stoljeće.

Sam početak godine je definitivno u znaku Jarca koji je, osim što vlada tim datumima, prepun planeta koje će obilježiti navedeno razdoblje - Sunce, Merkur, Jupiter, Saturn i Pluton utjecat će na čudne ideje na čudan način.

Da se ne preplašite, moramo reći da se "čudno" odnosi na promjenu u načinu razmišljanja i drugačijem pristupu stvarima nego do sada, što znači da će novo desetljeće donijeti i nova ponašanja i shvaćanja svijeta, ujedno i promjene u ljudima.

Gužva u Jarcu nastavit će se i većim dijelom godine, što može imati sjajan utjecaj na poslovanje u slučaju da se odlučite poslušati što vam govore planete - Jarac je tipično konzervativan, prizemljen znak koji se voli dobro pripremiti za sve moguće probleme, pa je to i generalni savjet u poslovanju za ovu godinu.

----------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

--------------------------------------------------------------------------------

Možda je i dobro da se tako drastične stvari događaju na samom početku godine, kad su ljudi još uvijek u nekom blagdansko/prazničnom modu rada i razmišljanja, jer možete slobodno testirati nove varijante bez pretjerane štete - ako nešto i napravite krivo, imat ćete cijelu godinu pred sobom da to i popravite.

>> Mjesečeve mijene u 2020. godini >>

Ljeto će donijeti uzbudljiva događanja u ljubavnom životu, a glavni će krivci biti tri retrogradna planeta - Merkur, Venera i Mars. Ove godine će se, pored Merkura, koji tri puta ulazi u retrogradno kretanje hod ( od 18.2 do 10.3, od 18.6. do 10.7. i od 15.10 do 14.11.2020) u ovom hodu unatrag biti i Venera ( od 14.5. do 25.6.) i Mars ( od 10.9. do 14.11.2020.). 

nastavi čitati dolje

Ovakvo će nam kretanje, zajedno sa snažnim Jupiterom u Jarcu, pojasniti neke karmičke lekcije koje trebamo naučiti, a one uvijek znače i promjene - kako osobnosti, tako i hijerarhije vrijednosti i ponašanja.

Ma koliko mi pisali o promjenama, ništa od toga neće se dogoditi osim ako se vi sami ne odučite napraviti ih - sve je stvar osobnog izbora, a kako je godina sjajno aspektirana za to, budite spremni baciti se preko ruba i napraviti nešto što će vaš život odvesti u drugom smjeru - naravno boljem i sadržajnijem.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2020. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2019. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh