« Horoskop
objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana
VAGA

VAGA - godišnji horoskop za Vagu za 2020. godinu

Godišnji horoskop za 2020. Vagama poručuje da je ova godina posvećena prosperitetu na društvenom planu, što im je vrlo važno

Godišnji horoskop za Vagu za 2020.
Godišnji horoskop za Vagu za 2020. (Metro)
Više o

Vaga

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

2020.

,

godišnji horoskop Vaga

,

godišnji horoskop za 2020.

Godišnji horoskop za Vagu za 2020. govori o godini koja će donositi samo dobre vijesti u društvenom dijelu vašeg života, naročito na generalne odnose s ljudima oko vas - vaša će diplomatska priroda biti na svom vrhuncu.

Sloboda je glavna riječ godine, a na taj ćete način uspješno uspostavljati sjajne poslovne veze sa zanimljivim ljudima koji će vam donijeti napredak ne samo u poslovnom već i u privatnom životu.

Mada to zvuči kao da kombinirate dvije krajnosti, vama će to polaziti za rukom, no jedino u slučaju da uspješno držite pod kontrolom svoju prirodnu potrebu za nametanjem drugim ljudima.

To je jedino što vam može poremetiti planove, pa obratite pažnju i budite nešto manje asertivni nego proteklih godina i shvatit ćete kako na fini način možete ovladati svojim svijetom.

LJUBAV

Pozitivna razdoblja
Društveni život i prijatelji
1. siječnja - 7. lipnja

Psihičko zdravlje
7. lipnja - 29. srpnja

Samosvijest
29. srpnja - 14. rujna

Vlastita zarada
14. rujna - 28. listopada

Braća i sestre, komunikacija, putovanja
28. listopada - 7. prosinca

Obiteljsko zdravlje, majka, dom
od 7. prosinca

Ljubav će biti temelj na kojem ćete se graditi cijelu godinu. Bit ćete posvećeni partneru koji će vam vašu naklonost vratiti istom mjerom. Međusobno povjerenje i dijeljenje emocija će vam biti posebno dobro naglašeno, posebice prvu četvrtinu godine. Intenzivnije emotivno razdoblje dolazi vam između travnja i lipnja u kojem ćete imati pojačanu potrebu za nježnošću, harmonijom i intimnošću u širem smislu. Studeni i prosinac donose vam konstruktivne temelje pa ako vaša veza preživi burno ljeto mogli biste se odlučiti na trajnije vezanje s tom osobom.

Usamljene Vage će ovu godinu kroz svoje emocije i potrebe konačno otkriti svoje pravo lice. Situacije u kojima ćete se nalaziti razvijat će vašu emotivniju stranu pa ćete puno lakše privlačiti ljude koji odgovaraju vašoj osobnosti. Pokažete li otvoreno tu svoju stranu, otkrit ćete koje osobe oko vas su najiskrenije, a tada nemojte oklijevati i zablistajte na svoj šarmantni način. Razdoblje oko svibnja najpovoljnije je za nove ljubavne početke.

Vage u stabilnim vezama imat će pojačane aktivnosti koje će im dati dovoljno hrabrosti za donošenje ključnih odluka u svojoj vezi. Budete li tražili sebe kroz druge, osjećat ćete unutarnji mir, koji će vam omogućiti da se jasno izrazite u svojoj punini karaktera. Nezgodne odluke donesite prije srpnja. Ne osjećate li se dovoljno dobro u vezi u kojoj se nalazite morat ćete donijeti konačnu odluku do tog vremena kako biste održali ravnotežu i jasnu viziju sebe u budućnosti.

nastavi čitati dolje

POSAO

2020. godinu započinjete poslovnim sazrijevanjem koje vam donosi dobru motivaciju kao i veze koje će vam omogućiti ostvarivanje vaših poslovnih planova. Prva polovica godine je vrlo povoljna za partnerstva i završavanje nekih planova koji su se otegli kroz dulje vremensko razdoblje. To vrijeme ćete morati i jače zapeti na poslu, ali vaša prirodna neodlučnost vam neće biti prepeka u važnijim poslovnim odlukama.

----------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

--------------------------------------------------------------------------------

Plodove svog rada počet ćete ubirati u lipnju. Unatoč tome što često morate raditi s neobičnim ljudima vaša prirodna sposobnost diplomacije ići će vam na ruku te ćete  lako izlaziti na kraj čak i u teškim situacijama. Kako biste ostvarili svoje ideje nemojte se ustručavati obratiti starim vezama. Vaš rad u protekloj godini vam daje potpuno pravo na to.

Kraj 2019. godine financijski vam nije bio baš naklonjen pa ćete početkom ove godine osjećati dodatni pritisak na tom području. Bit ćete puno odlučniji u svojim nastojanjima kako popraviti tu situaciju pa biste već početkom godine mogli naplatiti neka stara dugovanja. Obratite posebnu pažnju na pravna pitanja vezana uz vaše poslove jer će od njih najviše ovisiti koliko ćete uspjeha ukupno postići.

Ograničavajuća razdoblja
Dom
1. – 15. siječnja

Partnerovi prihodi
8. travnja - 11. svibnja

Planiranje
20. kolovoza -12. rujna

Dom ili komunikacija
10. - 30. prosinca

Ožujak bi vam mogao donijeti veće troškove te poprilično opteretiti vaš kućni budžet. Izdržite li napasti peglanja kartica do 11. travnja, stvari će se same od sebe popraviti. Sredina godine donosi vam bitnije poboljšanje životnog standarda iako ćete morati pronaći dodatno vrijeme za taj poduhvat. Povratak ravnoteže je krajem lipnja kada ćete moći odahnuti jer ćete opet imati kontrolu nad ulazom i izlazom novca iz svog novčanika.

ZDRAVLJE

Vaša energija najvećim dijelom dolazi od direktnog i indirektnog utjecaja vaše okoline. Postoji povećana mogućnost dodatnog stresa čim se poremeti vaša prirodna ravnoteža, bilo poslovnim, bilo privatnim problemima. Budite odlučni kad su prioriteti u pitanju i koncentrirajte se na jednu stvar radije nego da prosipate energiju na previše strana istovremeno. Od veljače do travnja imat ćete pojačanu potrebu za životnom energijom jer će pred vama biti zanimljiv izazov. Ostanete li pozitivni, prijeći ćete prepreke bez problema.

Fizički, pokušajte se baviti redovno tjelovježbom jer pojačan stres nagomilava toksine u tijelu. Nađite svoj ispušni ventil već početkom godine i zatim se držite dobre stare formule: umjerenost u svemu.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2020. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

25.12.2019. 09:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh