« Horoskop
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
VODENJAK

VODENJAK - godišnji horoskop za 2020. godinu

Godišnji horoskop za 2020. poručuje Vodenjacima da u ovoj godini neće ni pod razno odstupati od svog, ponekad neutemeljenog, optimizma

Vodenjak - godišnji horoskop za 2020.
Vodenjak - godišnji horoskop za 2020. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za Vodenjaka

,

godišnji horoskop za 2020.

Godišnji horoskop za 2020. za Vodenjaka  govori o optimizmu ovoga znaka koji je jednostavno neuništiv, čak i u okolnostima koje im ne idu na ruku.

Protekle tri godine pripadnici ovoga znaka skupljali su iskustva u rješavanju problema i donošenju pravilnih odluka za sebe, a sada je vrijeme da se sve to napokon kapitalizira i donese vam dobrobit o kojoj maštate.

Vrijeme je i za čvršće povezivanje s prijateljima s kojima dijelite stavove i ideje o životu, jer vaša poslovična samotnost više ne da nije u modi, nego je definitivno out - družite se i pokrećite stvari, rođeni ste vođe koji su se do sada skrivali iza drugih.

Malo jača svjetla reflektora uperena na vas nisu opasna, dapače - pomoći će vam da zasjate u punom sjaju.

Pozitivna razdoblja
Brak, posao, odnosi
14. siječnja - 5. svibnja

Neočekivani događaji, dobici i gubici
6. svibnja- 20. srpnja

Putovanja, partnerova rodbina, duhovnost
21. srpnja - 18. rujna

Karijera i društveni ugled
19. rujna - 20. listopada

Prijatelji, društvo
21. listopada - 1. prosinca

Psihičko zdravlje
od 2. prosinca

LJUBAV

Ljubavni život Vodenjaka razvijat će se bez poteškoća tijekom prva tri mjeseca godine. Vrlo lako ćete upoznavati nove ljude i unaprjeđivati odnose s osobama koje su već dulje vrijeme u vašem okruženju. Lako vas se razumije, odajete dobar dojam i kad se to spoji s riječima koje brzo i jasno teku, prilike za novu ljubav nalaze se praktično na svakom koraku.

Vodenjaci u stabilnim vezama ili braku naći će nove načine za raspaljivanje strasti koja je možda lagano zamrla u prošlom periodu. To mogu zahvaliti prvenstveno umjerenosti koja će ove godine postati jedna od ključnih karakteristika Vodenjaka, na njihovo veliko iznenađenje. Ovakav pristup donosi puno više koristi nego uobičajena verbalna gimnastika koja često zna iritirati partnera i udaljiti rješenje problema svjetlosnim godinama daleko od stvarnosti.

Istovremeno, od rujna će Vodenjaci početi ljubavni život gledati s filozofske točke gledišta, što će otvoriti mnoga pitanja o njima samima. Iskoristite to vrijeme za dublja saznanja o samom sebi, svojoj motivaciji i razlozima za probleme koje stvarate sami sebi. Dublja analiza vlastitog bića sjajna je stvar, pogotovo kad na taj put krenete sami, bez pritiska i bez da vas je netko na to nagovorio. Rezultati dobiveni na taj način kvalitetni su i istiniti.

Svemu tome podršku će davati neiscrpna energija Neptuna koja će vas otvoriti prema drugim ljudima i učiniti vas prijemčivijima na sugestije i kritike.

nastavi čitati dolje

POSAO

Iako Vodenjaci i inače imaju snažnu karizmu, ove će godine biti izraženija, što će omogućiti preuzimanje kontrole nad nekim poslovima koji su do sada bili van dosega, a koji su ključni za ostvarenje vaših dugoročnih ciljeva. Podrška koju ćete pri tome dobiti od kolega bit će sve samo ne beznačajna, tako da je najbolje odmah od početka godine početi tražiti saveznike za svoje ideje i projekte.

----------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

--------------------------------------------------------------------------------

U ovom segmentu života uobičajenu blagoglagoljivost treba zamijeniti promišljenim, kratkim rečenicama punim snage i smisla, jer bi standardno ponašanje bilo kontraproduktivno.

Zaboravite na trenutak svoje sindikalne porive i dokazivanje da ste u pravu baražom činjenica i sjajnih rečenica koje iritiraju manje rječite sugovornike. Spustite glavu i pobijedite u nadmetanjima golim činjenicama.

Ograničavajuća razdoblja
Planiranje, prošli događaji
5. – 25. siječnja

Obiteljski poslovi
1. travnja - 18. svibnja

Partnerovi prihodi
28. kolovoza - 19. rujna

Društveni događaji
2. - 25. prosinca

Početak godine iskoristite za pripreme, kako biste pravu žetvu imali početkom ljeta kada će vaši projekti početi donositi dobit.

ZDRAVLJE

Problemi su mogući već na samom početku godine, jer nikako da pronađete pravi ritam i sklad između privatnog i poslovnog dijela života. Napori koje pritom ulažete iscrpljuju vaše tijelo i um, što definitivno nije dobro za vas. Naročito su izloženi probavni sustav i mišići, kojima treba više odmora.

Prvi dio godine proteći će u stalnoj borbi s prehladama i stresom, da bi nakon ljeta situacija krenula na bolje, a posebno ćete se dobro osjećati zadnja dva mjeseca godine.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2020. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

25.12.2019. 11:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh