« Horoskop
objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana
ŠKORPION

ŠKORPION - godišnji horoskop za 2020. godinu

Godišnji horoskop za 2020. Škorpionima poručuje da su spremni konkretno poraditi na promjenama na bolje u svim područjima života

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2020.
Godišnji horoskop za Škorpiona za 2020. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Škorpion

,

horoskop godišnji

,

2020.

,

godišnji horoskop za Škorpiona

,

godišnji horoskop za 2020.

Godišnji horoskop za 2020. za Škorpiona poručuje predstavnicima ovog znaka da je došlo vrijeme za započinjanje novog ciklusa u svom životu, jer ćete upravo vi biti odgovorni za brojne promjene koje će ove godine postati vidljive.

Spremni ste za provođenje u djelo svojih želja koje su vam zadnje tri godine lebdjele u mozgu i grizle vas, no do sada nije bilo aspekata na nebu koji bi podržali njihovo oživotvorenje.

Tijekom ove godine uspješno ćete pojačati svoju unutarnju stabilnost koju su do sada nagrizale razne sumnje u vlastite sposobnosti.

Na kraju priče, stvar je jednostavna - vi želite živjeti punim plućima u skladu sa svojim željama i potrebama, a planete su ove godine sklone upravo takvom razvoju događaja, vi samo trebate potaknuti promjene koje će dovesti do tog cilja.

Pozitivna razdoblja
Karijera, društveni ugled
1. siječnja - 7. lipnja

Prijatelji, društvo
7. lipnja - 29. srpnja

Psihološko zdravlje
29. srpnja - 14. rujna

Samosvijest
14. rujna - 28. listopada

Vlastita zarada
28. listopada - 7. prosinca

Braća i sestre, putovanja
od 7. prosinca

LJUBAV

Nova godina započinje u znaku velike strasti. Igrate na sve ili ništa. Životni instinkti koje osjećate ohrabrit će vas na lude pokušaje kako biste dobili sve što želite pa biste mogli imati problema s prihvaćanjem stvarnosti koja nikada ne može biti toliko lijepa koliko vi možete zmaštati. Od travnja, bit ćete potpuno posvećeni tom cilju i Ljubav će biti vaša glavna preokupacija. Površni dogovori neće vam ništa značiti pa ako je potrebno podignuti svijet na noge, učinit ćete tako samo kako biste ostvarili dubinu koju želite.

Slobodni Škorpioni će od proljeća moći ozbiljno računati na svoju magnetnu privlačnost i sposobnost uvjeravanja koji će dolaziti iz same dubine vašeg bića te vam jednostavno nitko neće moći odoljeti. Moć vašeg libida bit će pojačana pa biste mogli uletiti u nekoliko avantura koje će podilaziti vašem egu. Budite pažljivi kako osobama za koje ipak niste previše emotivno vezani ne biste obećavali stvari koje nećete ispuniti jer to karmički nikada ne djeluje dobro. Kolovoz donosi sentimentalnije razdoblje u kojem ćete biti spremniji na novi početak s novom osobom u svom životu.

Škorpioni u stabilnim vezama pojačat će dubinu veze u kojoj se nalaze pa će se osjećati ispunjeno i zadovoljno. Svibanj donosi raskrsnicu dugotrajnim vezama pa bi zadovoljni Škorpioni mogli uploviti u bračne vode, a oni manje zadovoljni i prekinuti veze u kojima nisu pronašli sve što su tražili. Studeni donosi mirnije razdoblje u kojem ćete lijepo surađivati s partnerom pa ako imate želju za zajedničkim domom, to je idealno vrijeme za dogovore po tom pitanju.

nastavi čitati dolje

POSAO

Ova godina je odlična za preuzimanje inicijative u vašem profesionalnom životu. Imat ćete dovoljno snage i energije za prevladavanje strahova vezanih uz nove ideje i projekte koje imate. Učvrstit ćete svoje pozicije konkretnije nego inače te ćete odnose s kolegama rješavati od temelja.

Pripazite kako ocjenjujete druge jer biste svojom nepažnjom mogli krivo procijeniti neke ljude koji će vam kasnije trebati. Važnije odluke donesite u proljeće jer početkom godine imate pomalo crnu sliku o događajima i ljudima oko vas.

----------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

--------------------------------------------------------------------------------

Godina financijski počinje vrlo povoljno za vas. S obzirom da su vam planeti naklonjeni, lako ćete učvrstiti svoje pozicije i regrupirati snage za nove poslovne izazove. Sve to vodi vas pozitivnom pritoku novca kojeg vam je nedostajalo krajem 2009. godine. Ipak, kako bi ostvarili najbolji financijski učinak morat ćete žrtvovati neke stvari poput privatnog vremena. Jupiter podupire vaše projekte i planove kroz cijelu godinu pa ćete lako postizati dugoročno dobre dogovore.

Ograničavajuća razdoblja
Braća i sestre
1. – 15. siječnja

Brak i odnosi
8. travnja - 11. svibnja

Društveni događaji
20. kolovoza -12. rujna

Komunikacija
10. - 30. prosinca

Tijekom godine vaš životni standard će rasti, a samo o vama ovisi kojom brzinom. Kraj godine bit će izuzetno povoljan za prodaju nekretnine ili nečega što je u potpunosti vaše vlasništvo.

ZDRAVLJE

Cijele ćete godine osjećati nedostatak odmora. Vaš emocionalni i profesionalni život u potpunosti će vas obuzeti pa ćete imati jako malo vremena za sebe. S obzirom da energiju crpite iz svojih osjećaja, budete li emotivno zadovoljni i zdravlje će vam blistati pored svih napora. Potrudite se ne prepuštati povremenim negativnim emocijama jer za njih nećete imati dovoljno snage.

Fizički, pokušajte se odmarati svaki tren koji uspijete uhvatiti. Najugroženiji ste od travnja do kraja lipnja kada ćete i sami osjećati potrebu za više odmora i sna pa pokušajte godišnji odmor ugurati u to razdoblje. U srpnju ćete osjećati pojačanu nervozu pa vam planeti preporučaju sportove vezane uz vodu koji će vas najbrže opustiti.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2020. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

25.12.2019. 09:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh