« Horoskop
objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

JARAC - godišnji horoskop za 2020. godinu

Godišnji horoskop za 2020. Jarcima poručuje da će na svim poljima ostvarivati sjajne rezultate, no najbolji u - osobnom razvoju

Godišnji horoskop za Jarca za 2020.
Godišnji horoskop za Jarca za 2020. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Jarac

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za Jarca

,

godišnji horoskop za 2020.

Godišnji horoskop za 2020. za Jarca govori pripadnicima ovog znaka da mogu očekivati velike stvari od ove godine jer je Jupiter tek ušao u njihov znak i pozitivan utjecaj ostaje tijekom dvije i pol godine.

To znači da ćete poseban uspjeh imati u napretku i osobnom razvoju, što će nekima donijeti olakšanje jer na ovakve preduvjete čekaju već godinama. 

Možda i najvažnija stvar za Jarce je činjenica da će lakoćom kontrolirati situacije u kojima će se nalaziti tijekom godine, a to je ovom znaku izuzetno važno - kad nemaju kontrolu, Jarci se povlače u sebe i isključuju iz zbivanja, što ove godine ne bi trebao biti slučaj.

Pozitivna razdoblja
Neočekivani događaji
1. siječnja - 7. lipnja

Putovanja, partnerova rodbina, duhovnost
7. lipnja - 29. srpnja

Karijera, društveni ugled
29. srpnja - 14. rujna

Prijatelji i društvo
14. rujna - 28. listopada

Psihičko zdravlje
28. listopada - 7. prosinca

Samosvijest
od 7. prosinca

LJUBAV

Vaša posesivnost budi se unatoč vašim nastojanjima da ju kontrolirate. Morat ćete više vjerovati svome partneru ili djeci. Situacije će vas voditi u tom smjeru pa se nemojte boriti protiv prirodnih kretanja jer biste u suprotnom samo mogli potaknuti nepotrebne napetosti. Između ožujka i svibnja dobit ćete priliku preispitati neke ljubavne probleme koji će vas potaknuti na važnu odluku. Namjerite li se mijenjati neke stvari u svom životu nećete prezati ni od čega kako biste postigli svoj cilj.

Slobodni Jarci će se boriti s izmjenama euforije i sumnje gotovo cijelu godinu. Na trenutke će vam se činiti kao da je cijeli svijet vaš, a već slijedeći dan mislit ćete kako ste "Pale sam na svijetu". Početak godine donijet će vam vezu koja bi vas mogla uozbiljiti, ali i odvući od nekih vaših snova. Ritam života će vam se podizati sve do travnja kada bi situacija mogla eksplodirati, a vi napraviti bitnije rezove u odnosima s nekim osobama. Krajem godine, od studenog, situacija će se popraviti i bit će vam lakše primijeniti svoj šarm na druge.

Jarci u dugim i stabilnim vezama ove godine bi mogli procjenjivati vrijednost odnosa u kojem se nalaze pa ako shvate kako ih ista ne zadovoljava lako bi se mogli emotivno povući. Proljeće i ljeto donose nekoliko impulzivnih reakcija koje bi mogle uzdrmati vezu, ali studeni donosi smirenje i uživanje u plodovima koje ste tijekom godine zasadili.

Zadnji dani studenog posebno su emotivni jer ćete konačno jasno shvatiti svoga partnera. Promjene koje nastaju tim "otkrivenjem" nastojte sačuvati i ne vratiti se na stare puteve koji nisu dobro funkcionirali.

nastavi čitati dolje

POSAO

Hrabro napredujete u pravom smjeru. Početak godine je idealno vrijeme za pripremu svega oružja, jačanje pozicija te početak borbe za napredovanje. Prvi korak napravite najprije u mislima kako biste predvidjeli sve moguće teškoće koje bi vam se mogle naći na putu. Pripazite kako vaš nastup drugima ne bi izgledao previše agresivan jer teško je postići vašu razinu poslovne energije.

----------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

--------------------------------------------------------------------------------

Vaša želja za poslovnim uspjehom je izrazito naglašena  pa biste se brzo mogli preopteretiti i dozvati pesimizam koji vam je uvijek bio najvća prepreka uspjehu. Pokušajte olabaviti što više od travnja do lipnja jer biste se svojim radom mogli u potpunosti izolirati od svih te pitati zašto vi uopće dajete toliko kad drugi ne vide.

Suradnja s kolegama će vam pomoći preboljeti neke poslovne boljke koje vas bole još od prošle godine.

Ograničavajuća razdoblja
Komunikacija
1. – 15. siječnja

Ljubav i dijete
8. travnja - 11. svibnja

Putovanja i obrazovanje
20. kolovoza -12. rujna

Komunikacija i planiranje
10. - 30. prosinca

Na financijskom planu nastavljate projekte započete 2009. za koje ste sigurni kako su dobri. Već početkom godine imat ćete dosta dobru kontrolu nad svojim troškovima, a vrhunac preraspodjele novčanih sredstava mogao bi se dogoditi između travnja i lipnja kad ćete smanjiti troškove, a povećati zaradu što će vam omogućiti punjenje crnog fonda. Između kolovoza i rujna vam je odlično razdoblje za financijske pregovore pa biste mogli poraditi na povišici.

ZDRAVLJE

Mobilizirat ćete svu svoju energiju u poslovnom smjer, ali nedostatak vremena mogao bi vas koštati dosta živciranja. Upamtite da dan ima samo 24 sata, a vi trebate i odmor unutar tog razdoblja. Prijeti vam kronična iscrpljenost od previše rada pa si ostavite vremena za odmor ili će vas tijelo bolešću samo prisiliti na to. Između travnja i lipnja je posebno napeto razdoblje pa pokušajte pronaći ispušne ventile za nagomilani stres. Tijekom svibnja imat ćete pojačan dotok energije, ali to ne znači da trebate odmah sve i potrošiti. Radije iskoristite to povoljno razdoblje za punjenje baterija čistom energijom.

Ponovno zbližavanje prirodom donijet će vam olakšanje kao i jače fizičko zdravlje pa razmislite o planinarenju ili nekom drugom sportu vezanom uz nju.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2020. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

25.12.2019. 11:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh