« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
HOROSKOP 2018.

Veliki godišnji horoskop za 2018. godinu

Godina u kojoj će vrhnje pobrati istinoljubivi, vrijedni i pošteni ljudi bez obzira na znak, dok će oni kojima istina nije uvijek na ustima imati priličnih problema...

godišnji horoskop
godišnji horoskop (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop 2018.

,

horoskop 2018.

Godišnji horoskop za 2018. govori nam o snažnom utjecaju na samom početku godine - Sunce, Venera, Saturn i Pluton u Jarcu zajedničkim će snagama ovu godinu učiniti godinom ljubavi i promjena, koliko god da se nekima činilo da su stvari takve kakve jesu i da ne može doći do nekih značajnijih pomaka u bilo kojem smjeru.

Godina tenzija, 2017. napokon je za nama i došlo je vrijeme da svi okrenemo pogled s vanjskog na unutarnje, ono što se zbiva u nama samima i napravimo inventuru osjećaja i odnosa, na razuman i prizemljen način pod utjecajem snažnog Saturna.

Ove godine će svaka istina izaći na vidjelo pod utjecajem zanimljivih tranzita teških planeta Jupitera, Saturna, Neptuna, Urana i Plutona tako da oni kojima istina nije uvijek na prvom mjestu mogu očekivati prilične probleme, što će vjerojatno pozdraviti svi kojima je političara i njihovih neistina navrh glave.

Ujedno, godinu će obilježiti i čak pet pomrčina - dvije potpune pomrčine Mjeseca i tri djelomične pomrčine Sunca, od kojih će se dvije dogoditi tijekom ljeta u razmaku manjem od mjesec dana.

31. siječnja u 13.30 - potpuna pomrčina Mjeseca u Lavu

15. veljače u 20.52 - djelomična pomrčina Sunca u Vodenjaku

13. srpnja u 3.01 - djelomična pomrčina Sunca u Raku

27. srpnja u 20.22 - potpuna pomrčina Mjeseca u Vodenjaku

13. kolovoza u 9.46 - djelomična pomrčina Sunca u Lavu

Kao što je vidljivo, Vodenjaci i Lavovi ove su godine najizloženiji promjenama jer se po dvije pomrčine događaju u njihovom znaku, uz još dvije u opoziciji, tako da ova dva znaka mogu očekivati drastične promjene, a na njima samima je da ih učine što boljima za sebe.

Savjet, kako za njih, tako i za ostale je jednostavan - pričekajte barem dan, dva na donošenje odluka oko tih datuma, neka vam se slegne taj čudesni utjecaj koji pomrčine imaju na nas, a uz to treba pripaziti i na čak tri retrogradna kretanja Merkura u godini - krajem ožujka i u prvoj polovici travnja, krajem srpnja do dvije trećine kolovoza i druga polovina studenoga i prvi tjedan prosinca.

To su razdoblja kad će komunikacija, bilo među partnerima ili poslovnim ljudima biti neuobičajeno nejasna i zamagljena, pa će svi trebati obratiti posebnu pažnju da ne dođe do prevelikih nesuglasica koje bi poslije bilo jako teško riješiti.

Ukratko, ako vas zanima tko će najbolje proći ove godine, odgovor je izuzetno jednostavan - iskreni, pošteni i vrijedni ljudi, bez obzira na svoj znak horoskopa.

Evo godišnjeg horoskopa za 2018. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2018 Ovan
 Godišnji horoskop 2018 Bik  Godišnji horoskop 2018 Blizanci
Godišnji horoskop 2018 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2018 Lav
 Godišnji horoskop 2018 Djevica
 Godišnji horoskop 2018 Vaga
Godišnji horoskop 2018 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2018 Strijelac
 Godišnji horoskop 2018 jarac
 Godišnji horoskop 2018 Vodenjak
Godišnji horoskop 2018 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2017. 17:34:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh