« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Večernje navike za vitku liniju

Večer je doba dana kad se baš ne preporučuje previše jesti kako biste dostigli željenu liniju, no zato možete napraviti neke stvari koje će vam u tome pomoći

Uz par pametnih navika kile same idu dolje
Uz par pametnih navika kile same idu dolje (Arhiva)
Više o

zdrava prehrana

,

vježbanje

,

večera

,

vitka linija

Večera i dijeta obično ne idu zajedno, barem ako slušate većinu savjeta o mršavljenju, no prava je istina sljedeća - povrće na pari i lagane bjelančevine bez puno soli idealna su večera za svakoga.

Uz to, večer je doba dana kad se mogu primjeniti neki trikovi koji će vam pomoći u dostizanju i održavanju željene kilaže. Recimo, dobro je navečer lagano vježbati, jer ćete se uz znojenje i izgaranje kalorija pojedenih tijekom dana odlično pripremiti za spavanje, a zdrav san čini čuda za liniju.

Jednako tako, u to je doba dobro pripremiti ručak za sljedeći dan ili napraviti sve što treba kako bi bio gotov petnaestak minuta nakon što dođete kući s posla. Tako ćete znati što jedete, pojest ćete barem 20 posto kalorija manje nego da jedete u restoranu ili iz dostave, a i možete pripremiti nešto što stvarno volite.

Pripazite da sat vremena prije odlaska na počinak ne pijete ništa kako se ne bi budili tijekom noći jer morate na WC, dobro zamračite sobu i ugasite grijanje, pa će vaša linija nakon par tjedana biti idealna.

22.02.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh