« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
VAGA - 2023.

Vaga - godišnji horoskop za 2023.

Sve u svemu, dobra godina koju ne bi smjeli propustiti zato što vam se možda u nekom trenutku čini da je sve gotovo... nije, ni u tragovima

Vaga - godišnji horoskop za 2023.
Vaga - godišnji horoskop za 2023. (Metro)
Više o

Vaga

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za Vagu

,

godišnji horoskop za 2023.

Vaga ove godine ima puno posla na sve strane, jer su zadnje dvije godine bile zaustavljene - kao da nisu mogle krenuti naprijed, pa je sada njihovo vrijeme da nadoknade sve što su propustile u tom razdoblju.

POSAO

Iako će prva dva mjeseca godine biti spora i činit će vam se da se ne događa ništa, svejedno je dobro raditi pripreme jer u ožujku stiže Saturn u kući posla i rada, što zapravo znači da je napokon stiglo vaše vrijeme. Odjednom će se sve ubrzati i počet će se događati dobre stvari za vas, no u jednom trenutku ćete se osjećati prenapregnuto i mislit ćete da je vrijeme za godišnji. Ne, nije - upravo je to trenutak kada ćete postići najviše za sebe, tako da nemojte biti lijena buba, bacite se na posao i pripremite sve što trebate kako bi i sljedeće godine pred vama biti dobre za vas.

LJUBAV

Ljubav je ove godine gotovo pa najvažnija stvar u vašem životu, jer imate Jupitera u kući prijateljstva, a uz to i Veneru sa Merkurom i Plutonom u kući obitelji. Ukratko, da ne dužimo - mnoge se stvari događaju, a vi ste u samom centru zbivanja, što vam je zapravo dobro - napokon možete razriješiti neke odnose koji vas koče, a s druge straen pokrenuti druge koji će vam biti dragi i uspješni. Sve u svemu, dobra godina koju ne bi smjeli propustiti zato što vam se možda u nekom trenutku čini da je sve gotovo... nije, ni u tragovima, upravo su takvi trenuci najbolji za vas i vaše mentalno zdravlje.

ZDRAVLJE

Saturn vam je u kući bolesti i to sigurno nije dobro za vas, tako da bi trebali dobro pripaziti što i kako radite -.od jela i pića do svakodnevnih navika koje treba detaljno preispitati i odbaciti one koje su loše, a ostaviti samo one dobre.

Evo godišnjeg horoskopa za 2023. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2022. 17:35:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh