« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
OVAN - 2023.

Ovan - godišnji horoskop za 2023.

Neki će mijenjati poslove, drugi napredovati, uglavnom će se promijeniti okviri u kojima rade tako da će, na kraju cijele priče, biti uglavnom zadovoljni

Godišnji horoskop za Ovna za 2023.
Godišnji horoskop za Ovna za 2023. (Arhiva)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Ovan

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za Ovna

,

godišnji horoskop za 2023.

Ovan ima zanimljivu godinu, kao uostalom i svi znakovi ove godine, nema vremena za odmor i zabavu u nekom trenutku.

POSAO

Prvi pomaci prema naprijed dolaze tijekom svibnja i Jupitera koji će izaći iz vašeg znaka i ući u Bikove pa će, čudno, natjerati Ovnove da se probude iz zimskog sna i krenu u proljeće punom snagom - neki će mijenjati poslove, drugi napredovati, uglavnom će se promijeniti okviri u kojima rade tako da će, na kraju cijele priče, biti uglavnom zadovoljni. Ljeto je uvijek sporo, sparno i lijeno, no zato će jesen donijeti nove poslove i prilike koje ne bi smjeli propustiti.

LJUBAV

Proljeće je vrijeme ljubavi, i to ne samo svima nego posebno Ovnovima koji će se uljuljkati u mir koji imate s Jupiterom u znaku. Vrijeme je da se neki od vas smire i uplove u bračnu luku, drugi će tek naći svoje važne ljude koji mogu to na kraju i postati - ali tek krajem godine. Zato će Ovnovi uživati u ljetu ljubavi, doslovno i preneseno, jer će stvarno biti svega, a vi budite pametni i oprezni da se ne opečete.

ZDRAVLJE

Vrijeme je da promijenite neke navike jer će vas Saturn sam natjerati da to napravite, naročito tijekom veljače i jeseni. Stoga, budite oprezni i provjeravajte svoje zdravlje češće nego inače do sada.

Evo godišnjeg horoskopa za 2023. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2022. 17:09:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh