« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
BIK 2023.

Bik - godišnji horoskop za 2023.

Za ovu godinu imamo samo jedan savjet - budite spremni za sve i budite poslovično oprezni, kako to Bikovi već jesu sami po sebi - problema za vas nema!

Bik - godišnji horoskop za 2023.
Bik - godišnji horoskop za 2023. (Metro)
Više o

Bik

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za Bika

,

godišnji horoskop za 2023.

Bikovi će ove godine dobiti lijep i dragocjen dar - Jupitera u svom znaku od sredine svibnja, tako da trebate biti potpuno spremi kako bi na najbolji mogući način iskoristili taj poklon.

POSAO

Sve do ulaska Jupitar vaša će poslovna situacija biti sve samo ne dobra - gore/dole, stalni problemi... no, kad vam stigne velik i snažan znak, vrijeme je za vas! Ubacite u višu brzinu i radite sve što trebate kako bi se mogli osigurati za budućnost. Kako vam je i Saturn u tim trenucima prijatelj, sve što trebate napraviti je složiti plan i držati ga se k'o pijani plota, jer ćete tako ići sve do penzije ako treba. Stoga, budite spremni za sve i budite poslovično oprezni, kako to Bikovi već jesu sami po sebi - problema za vas nema!

LJUBAV

E, ali ova godina na ljubavnom planu nije baš po planu, barem što se Bikova tiče. Imate prilične probleme tijekom proljeća i onda opet najesen, sve u svemu - znakovi su se okomili na vas, imate dovoljno loših kvadrata u vašem horoskopu da bi bili mirni i zadovoljni. A kako su Bikovi prvenstveno kućne osobe kojima je obitelj na prvom mjestu, morat ćete se dobro pomučiti kako bi sve pohvatali i posložili da bi na kraju godine mogli biti sretni, što je Bikovima prva i osnovn stvar u životu.

ZDRAVLJE

Nije najbolje, pogotovo što se tiče zglobova i kralježnice, a bome će vas mučiti i tlak kao i općenito krvožilni sustav. Stoga, jedini način da progurate kroz ovu godinu je zdrava hrana i kontrole kod liječnika, ma koliko vam bile teške.

Evo godišnjeg horoskopa za 2023. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2022. 17:13:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh