« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
RAK 2023.

Rak - godišnji horoskop za 2023.

Stižu vam tijekom godine povoljni aspekti kako Saturna, tako i Jupitera koji mogu napraviti čudo za vas

Rak - godišnji horoskop za 2023.
Rak - godišnji horoskop za 2023. (Metro)
Više o

Rak

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za Raka

,

godišnji horoskop za 2023.

Rak ove godine nema puno planova, no tijekom godine će se to promijeniti i to - na bolje, vjerovali ili ne. Naime, stižu vam tijekom godine povoljni aspekti kako Saturna, tako i Jupitera koji mogu napraviti čudo za vas.

POSAO

Početak godine izgledat će prilično tmurno i kao da se ništa pametno neće dogoditi, no s proljećem dolazi i nove snaga i to iz neuobičajenog smjera - Saturna. Već od travnja možete krenuti punom parom u novi napad na bolje pozicije, a kako će vas pritom osnažiti i Jupiter, vašem napretku ništa ne stoji na putu - osim vas samih. Znači, budite realni i inteligentni, ali jednako tako i drski i bezobrazni kad bude potrebno zaštititi vaše interese, što ste do sada rijetko radili.

LJUBAV

Sve dok vam je Mars u Blizancima, bit će problema, pogotovo na početku godine kad će biti retrogradan i raditi vam ozbiljne problem u vezama ili braku. Morati hodati kao po jajima u nekom trenutku kako ne biste razbili neke veze koje su vam izuzetno važne. No, kad to prođe, vrijeme je za novi život, preciznije, nove članove obitelji koji bi vam mogli preuzeti vrijeme, ali to je toliko dobro za vas da ne možete ni shvatiti. Sve u svemu, ovu ćete godinu pamtiti upravo po takvim stvarima, stoga-  uživajte u njima.

ZDRAVLJE

Jedino što će vas ove godine ometati je stres kojeg ćete imati preko glave u nekim trenucima, no trebate pronaći način kako ga se učinkovito riješiti - bilo šetnjama, vježbanjem ili nećim trećim.

Evo godišnjeg horoskopa za 2023. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2022. 17:22:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh