« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
ŠKORPION - 2023.

Škorpion - godišnji horoskop za 2023.

Zastoj se može se očekivati na ljeto, tijekom kolovoza i početkom rujna, no čim prođe taj period, idete punom brzinom prema kraju godine i uspješnom poslovanju

Škorpion - godišnji horoskop za 2023.
Škorpion - godišnji horoskop za 2023. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Škorpion

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za Škorpiona

,

godišnji horoskop za 2023.

Škorpioni k'o Škorpioni - svake godine gunđaju, a na kraju se većina stvari odvija upravo na način kako oni žele. Niti ova godina neće biti bitno različita od ostalih, možda ćete samo neke stvari pogledati s novim očima i shvatiti što trebate odabrati za sebe.

POSAO

Sam početak godine je vrijeme stagnacije, što Škorpionima donosi nervozu, no ubrzo se mijenja za 180 stupnjeva - Jupiter je u vašoj kući posla i obrazovanja, što vam daje neslućene mogućnosti za napredak u svim smjerovima, od promjene posla do promjena na trenutnom poslu, preciznije, mijenjanje stvari da budu upravo onakve kakve vi želite. Mali zastoj može se očekivati na ljeto, tijekom kolovoza i početkom rujna, no čim prođe taj period, idete punom brzinom prema kraju godine i uspješnom poslovanju.

LJUBAV

Ova godina više nikad neće biti loša ako uspješno zatvorite stara poglavlja i otvorite nova, od Saturna koji je u kući veza i ljubavi - to je vrijeme da se neke stvari jednostavno ostave iza sebe i krene naprijed, u nove odnose i novu ljubav koja se već nazire na horizontu. Kako je uz sve to u vašoj kući prijateljstva prilična gužva s dosta planeta, na vama je da budete pametni i oprezni koga ćete pozvati u svoj život, a kome je vrijeme da ode i više se nikad ne vrati u istoj ulozi.

ZDRAVLJE

Ljeto i zima su starijim Škorpionima oduvijek problematično razdoblje, pa će tako biti i ove godine. Kronične muke bit će i ove godine značajno pojačane, a mlađi Škorpioni trebaju paziti na zube.

Evo godišnjeg horoskopa za 2023. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2022. 17:37:19
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Dragutin Hadrović
    16.01.2023. 18:36
    Ok je .
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh