« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
NAUČITE

Usrećite ženu s par jednostavnih savjeta

Žene po definiciji dugo pamte i kad nešto obećate, a ne ispunite, osim što su tužne još su i ljute na vas

Nije to tako teško
Nije to tako teško (FreeDigitalPhotos)
Više o

sreća

,

žene

,

muškarci

,

kako usrećiti ženu

Kako usrećiti ženu? Muškarci će odmah pomisliti na zabavu pod plahtama, no u ovom slučaju mislimo na neke druge stvari. Recimo, partnerici ne smije biti dosadno ni pod razno, pa je trebate zabavljati i uveseljavati cijelo vrijeme.

Nekad je dovoljno par lijepih riječi i znakova pažnje da je nasmiju i usreće, no pripazite da to što govorite ima veze s istinom.

Nakon toga obratite pažnju na još jednu vrlo, vrlo važnu stvar - obećanja. Žene dugo pamte i kad nešto obećate, a ne ispunite, osim što su tužne još su i ljute na vas. Imate dva izbora - ili nemojte obećavati, ili ispunjavajte obećanja. Nađite neku sretnu kombinaciju koja vas neće odvesti u laži ili bankrot.

Tek toliko da budete sigurni - kućanski poslovi trebali bi biti podijeljeni ravnopravno, no svi znamo da nije baš tako. Ako od toga ne radite cirkus i jednostavno napravite neke stvari, naravno dobro, vaša će partnerica to znati cijeniti.

Tu i tamo koja romantična večera, cvijeće koje nije za rođendan ili godišnjicu i sitni darovi usrećit će vašu partnericu, sve dok se iza njih ne krije neki vaš propust.

I da, opet ćemo ponoviti - nikad, ali nikad je nemojte uspoređivati s nekom bivšom partnericom ili, još gore, vašom majkom. To je siguran put u pakao.

09.10.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh