« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
KONCERT

Ulaznice za George Michaela prodaju se kao lude

Čak četiri mjeseca prije održavanja koncerta došlo je do prave pomame za ulaznicama

George Michael
George Michael (Getty Images)
Više o

ulaznice

,

George Michael

,

cijena ulaznica

Gostovanje jednog od najpoznatijih britanskih pjevača i tekstopisaca George Michaela izazvalo je velik interes. Čak četiri mjeseca prije održavanja koncerta došlo je do prave pomame za ulaznicama. Nakon samo 3 dana redovne prodaje ulaznica, lože i Vip parter su rasprodani, a prodalo se skoro 5000 ulaznica!

Glazbenik George Michael osim što je  odličan interpretator, potpisao je  i neke od najtiražnijih pop-hitova. U Zagreb stiže po prvi puta u sklopu europske turneje "Symphonica: The Orchestral Tour". Ovo je prva turneja takve vrste za Georgea; na koncertu će  izvoditi pažljivo odabrane pjesme i hitove, spojivši svoju zadivljujuću, 30 godina dugu karijeru, a tom sjajnom opusu će dodati i neke najdraže pjesme drugih izvođača.

Svima koji žele biti dio ovog jesenskog "gala" koncerta preporučamo da požure po svoju ulaznicu. Ulaznice su u prodaji su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a podijeljene su u sljedeće kategorije:

VIP PARTER:    500 kn/RASPRODANO

PARTER SREDINA:          400 kn

PARTER:                           330 kn

TRIBINA DOLJE:               400 kn

TRIBINA GORE:                300 kn

LOŽA:    700 kn/ RASPRODANO

Želimo podsjetiti sve kupce ulaznica da povodom 5. Godina uspješnog poslovanja, svima darujemo 10% popusta na kupovinu ulaznica u našem uredu! (Lanište 30/Arena Zagreb)!

19.05.2011. 20:47:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh