« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
NAGRADNI NATJEČAJ

Prijavi se na natječaj i budi predgrupa Bon Joviju!

Ostvari svoje najluđe snove i budi predgrupa ambasadorima američkog rock and rolla

Bon Jovi
Bon Jovi (Lupa promotion)
Više o

Bon Jovi

,

nagradni natječaj

,

predgrupa

Legende rocka Bon Jovi dali su izvanrednu priliku nekom od hrvatskih bendova. Ostvari svoje najluđe snove i budi predgrupa ambasadorima američkog rock and rolla 08.06.2011 na Maksimirskom stadionu.

Uploadajte svoju autorsku glazbenu video snimku na facebook stranicu „Exkluziv Tabloid“ što prije! Deset bendova koji će imati najviše lajkova po izboru slušatelja posjetitelja facebook stranice ući će u polufinalni izbor, te će imati live nastup u utorak 24.05.2011.g. u klubu „Hard Place“, u Šubićevoj ulici 55/1 u Zagrebu.

Od 10 bendova koji će nastupiti u Hard Place-u hrvatski žiri odabrati će 3 benda koja će ući u finalni izbor. Od ta 3 finalista stručni tim Bon Jovia  odabrati će bend prema strogim kriterijima koji će imati veliku čast nastupiti kao predgrupa na velikom spektaklu Bon Jovia na Maksimirskom stadionu.

„Velika bitka bendova“ počinje već 18.05.2011. godine, a više informacija o natječaju možete saznati svaki dan od 18 sati na programu RTL Televizije, u emisiji Exkluziv Tabloid, te na facebook stranici emisije: EXKLUZIV TABLOID (http://www.facebook.com).

* Bon Jovi će pregledavati odabrane snimke 26. i 27. svibnja, a o rezultatima odabira obavijestit ćemo Vas službeno putem web i facebook stranice *

Zato bendovi već na svojoj sljedećoj probi uvježbajte koreografiju i zvučite što bolje jer o kvaliteti vašeg  live nastupa iz Hard Place-a ovisit će Vaš plasman u finale.

19.05.2011. 16:26:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh