Metro-portal.hr

objavljeno 19.05.2011. 20:47:27
KONCERT

Ulaznice za George Michaela prodaju se kao lude

Čak četiri mjeseca prije održavanja koncerta došlo je do prave pomame za ulaznicama

George Michael
George Michael (Getty Images)

Gostovanje jednog od najpoznatijih britanskih pjevača i tekstopisaca George Michaela izazvalo je velik interes. Čak četiri mjeseca prije održavanja koncerta došlo je do prave pomame za ulaznicama. Nakon samo 3 dana redovne prodaje ulaznica, lože i Vip parter su rasprodani, a prodalo se skoro 5000 ulaznica!

Glazbenik George Michael osim što je  odličan interpretator, potpisao je  i neke od najtiražnijih pop-hitova. U Zagreb stiže po prvi puta u sklopu europske turneje "Symphonica: The Orchestral Tour". Ovo je prva turneja takve vrste za Georgea; na koncertu će  izvoditi pažljivo odabrane pjesme i hitove, spojivši svoju zadivljujuću, 30 godina dugu karijeru, a tom sjajnom opusu će dodati i neke najdraže pjesme drugih izvođača.

Svima koji žele biti dio ovog jesenskog "gala" koncerta preporučamo da požure po svoju ulaznicu. Ulaznice su u prodaji su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a podijeljene su u sljedeće kategorije:

VIP PARTER:    500 kn/RASPRODANO

PARTER SREDINA:          400 kn

PARTER:                           330 kn

TRIBINA DOLJE:               400 kn

TRIBINA GORE:                300 kn

LOŽA:    700 kn/ RASPRODANO

Želimo podsjetiti sve kupce ulaznica da povodom 5. Godina uspješnog poslovanja, svima darujemo 10% popusta na kupovinu ulaznica u našem uredu! (Lanište 30/Arena Zagreb)!

19.05.2011. 20:47:27
http://metro-portal.hr/ulaznice-za-george-michaela-prodaju-se-kao-lude/59051/