« Seks
objavljeno prije 10 godina
JEDNOSTAVNO

Tri ključna faktora odličnog seksa

Emotivna povezanost ključna je za najbolji mogući seks, pokazalo je istraživanje koje su proveli Durex i stranica za upoznavanje YourTango

Emotivna povezanost jedan je od ključeva dobrog seksa
Emotivna povezanost jedan je od ključeva dobrog seksa (Arhiva)
Više o

ljubav

,

seks

,

savjeti

,

emocije

,

trikovi

,

odličan seks

Najbolji seks najveći je broj ljudi, čak 96 posto u zadnjem istraživanju, imao s osobom s kojom su bili emotivno povezani, što iznenadnom ludom seksu s potpunim strancem na čudnovatom mjestu ostavlja tek mizernih par postotaka.

Pokazalo se da postoje još dva ključna sastojka u čarobnom napitku za odličan seks, a to su još osjećaj da nas netko voli i fizička privlačnost.

Kad se ovi sastojci malo raščlane, postaje jasno da seks nije samo fizičko iskustvo, kako bi mnogi zaluđeni pornićima mogli pomisliti, već da je psihička dimenzija izuzetno jaka. 

To potvrđuje i sva sila prijašnjih istraživanja koja su jasno dokazala da je za seks ključna opuštenost žene, koja mora imati potpuno povjerenje u partnera kako bi se potpuno predala u njegove ruke i zaboravila na svoje brige i nesavršenosti koje često stoje na putu dobrog seksa.

Stoga, u krevetu budite samopouzdani, udijelite partneru kakav prigodan kompliment koji, naravno, mora biti iskren i ako postoji stvarna emocionalna povezanost, seks će uvijek biti dobar. Ponekad i fantastičan.

15.05.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    16.05.2014. 13:59
    Jebeš seks , ako ti kurac ne valja.
  2. avatar
    a
    26.09.2014. 22:48
    i velika kita :D
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh