« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
TAKO KAŽU

Što je sve bolje od seksa (navodno)

Seks je super, seks je divan, najbolji ... svi tako govore, a kad im ponudite alternative, najednom ispadne da je sve bolje od seksa?!

Pa zar je do toga došlo?
Pa zar je do toga došlo? (Arhiva)
Više o

hrana

,

mobiteli

,

seks

,

spavanje

Seks je uvijek zanimljiva tema, a koliko se o njemu priča u društvu, ispada da je najvažnija stvar na svijetu. Mogli bismo se složiti s tom tvrdnjom da nema malog milijuna istraživanja u kojima su ljudi svašta stavljali ispred njega.

Istraživanja u kojima su pametni telefoni rangirani ispred seksa kod natpolovičnog broja ispitanika već su postala legendarna, no njima su se pridružila i druga koja su na prvo mjesto stavila neke druge stvari.

Iako vjerojatno rezultati dosta ovise i o tome tko je radio istraživanje (jedno od gore spomenutih radila je tvrtka koja proizvodi igrice za mobitele), svejedno vrijedi spomenuti da postoji jedno u kojem je 80 posto žena izjavilo da bi se radije dobro naspavalo nego se seksalo s partnerom. Naravno, istraživanje je radila tvrtka koja proizvodi madrace.

No, Francuzi iz magazina Grazia nisu toliko pristrani, pa nam ostaje samo da se zbunjeno češkamo po glavi. Naime, Francuzi su u svim anketama među najseksi muškarcima, Francuskinje su također na glasu, općenito se tamo puno toga vrti oko seksa, pa čak i predsjednici države prilično otvoreno varaju žene i mijenjaju ljubavnice.

Unatoč svemu tome, 74 posto Francuskinja izjavilo je da bi radije pojele nešto fino s partnerom nego se s njim zabavljalo u krevetu?

Ide li ova civilizacija svom kraju, ili je seks jednostavno postao toliko dosadan jer se više ni dječje igračke ne prodaju bez seksi komada u pozadini?

13.05.2014. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh