« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
PRIPAZITE :)

Tri blamaže koje svaki muškarac treba izbjeći

Romantika i muškarci obično ne ide u istu rečenicu, a naročito kad si On zamisli nešto romantično što će Ona dočekati s oduševljenjem ...

Jeste li sigurni da znate što je romantično?
Jeste li sigurni da znate što je romantično? (FreeDigitalPhotos)
Više o

romantika

,

muškarci

Romantika je krasna stvar i žene je obožavaju, naravno, no problem je u tome što se poimanje te riječi prilično razlikuje kod muškaraca i žena. Naime, žene imaju svoju zamišljenu romantičnu situaciju koju povremeno sanjaju, a muškarci pokušavaju pogoditi o kojoj se radi ... i obično gadno promašuju.

Ako se ne želite izblamirati toliko da će se o vama pričati još godinama, ove tri stvari izbjegavajte pod obavezno:

>> 10 stvari koje žene mrze kod muškaraca >>

Izljevi nježnosti u javnosti - ponekad muškarci misle kako sve žene vole ljubakanje u javnosti, te da joj na taj način šalju poruku: ˝Vidiš dušo, ne sramim se da cijeli svijet vidi kako sam lud za tobom!˝ Ipak, mnogo je onih koje smatraju kako je to neprikladno i naporno.

Pjevanje ljubavnih pjesama u javnosti - ili bilo kada, čak i privatno, osim ako niste neotkriveni pjevački talent. Ako baš morate pjevati, nemojte biti ozbiljni, i pokušajte sve okrenuti na šalu.

Plagiranje bilo čega iz romantičnih komedija - mnoge žene vole romentične komedije, no ono u čemu uživaju je fantazija, a ne realnost.

21.07.2016. 21:50:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh