« Stand up
objavljeno prije 13 godina
STAND UP

Tjedni program Studija smijeha 16. - 22. svibnja

Raznovrstan i bogat program cijelog tjedna nudi vrhunsku zabavu

Tjedni program Studija smijeha
Tjedni program Studija smijeha (Sretna Lubenica)
Više o

zagreb-info

,

stand up komedija

,

Studio smijeha

,

tjedni program

Od Open Mica u ponedjeljak, preko gosta iz Velike Britanije u utorak, standardnih postava u srijedu i četvrtak, petak se posvećuje kubanskoj glazbi, pićima i zabavi, subota donosi humorističnu predstavu Gola u kavezu, dok je nedjelja rezervirana za najmlađe na Hlapić partyju.

16.05. Ponedjeljak u 20.20h, Studio smijeha, Vlaška 92: Open mic večer nove kvalifikacije - Besplatan upad!

Open Mic je večer gdje se već 5. sezonu rađaju komičari. Večer otvorena svima koji žele svojih 7 minuta na pozornici tako da dođite, nasmijte se i podržite nove mlade nade! Posebne prijave nema, dovoljno je da dođete barem pola sata prije početka programa i javite se voditelju večeri. Voditelj večeri: Marina Orsag. Ulaz je BESPLATAN!

17.05. Utorak u 20.30h - Studio smijeha, Vlaška 92: Trevor Lock (UK) - Stand up comedy večer na engleskom jeziku!

Kao što ste možda već primjetili, svaki treći utorak u mjesecu Studio Smijeha dovodi stranog gosta. Ovog puta to je Trevor Lock iz Velike Britanije. Trevor daje jednu od najoriginalnijih predstava u komediji, posebno zapaženu po njegovoj sposobnosti improvizacije.

Njegov stand up prepun je energije izmješan inteligentnim igrama riječi je razlog njegove velike popularnosti u Velikoj Britaniji. Turneje je odradio i sa Stewart Leeom (Svi su ludi za Mary) i sa Russelom Brandom (Hop).

Strani mediji kažu:
'Hilarious' - TimeOut.
'A comic genius.' - METRO .
'Superbly Comic writing' - The Sunday Times
'Strangely charming and irresistible. Utterly improbable, absolutely entertaining' - THE INDEPENDENT,
'Funny, moving and clever' - THE SCOTSMAN.

Ne propustite ovu stand up comedy poslasticu jer Trevor nije jedini koji će Vas zabavljati.
Naš rezident komičar Aleks Curać Šarić pridružit će mu se također nastupajući na engleskom jeziku. Voditeljsku palicu preuzima Andrej Težak Tešky iz Slovenije, naravno ne na slovenskom crtić jeziku već također na engleskom.

Besplatne Vedrini grickalice na svakom stolu!
Rezervacije na: 01 5588 980 ili 099 7980 076 ili ulaznice@studiosmijeha.hr

Upad 40kn.

18.05. Srijeda u 20.30h - Studio smijeha, Vlaška 92: Nova postava - novi tekst - izvedba 3!

Uživajte u smijehu i novim forama koje Vam je pripremila nova postava Studija smijeha uz gosta iznenađenja! Nova postava stand up comedy scene već je više puta dokazala da su odličan dodatak novom comedy klubu popunivši dvoranu do zadnjeg mjesta.

Voditeljsko mjesto u srijedu preuzima Joža Vrban, a pred Vas sa novim forama izletavaju:
Zvonko Kožić, Goran Vugrinec Goc, Andrea Andrassy, Mile Mylo Radulović i Mirko Fabris Krav.

Cuge ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu Vas čeka zdjelica sa besplatnim Vedrini grickalicama :)

Rezervirajte svoja mjesta već danas na ulaznice@studiosmijeha.hr ili 01 5588 980 ili 099 7980 076. Ulaz je 25kn.

*program se mijenja mjesečno!

19.05. Četvrtak u 20.30h - Studio smijeha, Vlaška 92: Stalna postava - novi tekst - izvedba 3!

Već je peti mjesec, što znači da komičari vrijedno od listopada prošle godine pišu novi tekst svaki mjesec i svaki mjesec im uspijeva iznova nasmijati stalne goste i razuvjeriti one nove koji dođu sa predrasudama o hrvatskim stand up komičarima.

Dođite i pogledajte šta su Vam pripremili za ovaj mjesec i uvjerite se zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25kn ikad. Izvođači: Goran Furjan, Tihomir Paravina, Vlatko Štampar i Marina Orsag. Gost: Pobjednik open mic finala.

Voditelj programa: Aleks Curać-Šarić.

Cijena ulaznice: 25kn. Cuge ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu Vas čeka zdjelica sa besplatnim Vedrini grickalicama :)

Rezervacije ulaznica: ulaznice@studiosmijeha.hr ili 099 7980 076.

*program se mijenja mjesečno!

20.05. Petak u 21h - Studio smijeha, Vlaška 92: Casa de La Música - Cubano party!

Klub Casa de La Música u Havani poznato je mjesto nastupa legendarnih kubanskih glazbenika i neprekidne zabave. Želimo prenijeti dio tog duha te proširiti broj uživatelja osebujnih kubanskih plesova i vrhunske glazbe. Zato vas pozivamo na party u novootvorenom klubu Studio Smijeha u Vlaškoj 92.

Party će trajati do ranih jutarnjih sati uz kubanske koktele, DJ El Jose-a i glazbu s najnovijih albuma najpoznatijih kubanskih glazbenika. Predstavit ćemo Vam novu školu kubanskih udaraljki i klavira pod vodstvom Gorana Vilupeka (Caiman Verde) i Maria Penton Hernandez. Pripremamo još zanimljivih aktivnosti u kojima ćete zasigurno poželjeti sudjelovati, ali neka to za sada ostane tajna...

Cijena ulaznice: 20,00 kn Dress code: poludi

Posjetite nas na www.bailecubano.net

Rezervacije: 01 5588 980 ili 099 7980 076 ili ulaznice@studiosmijeha.hr

21.05. Subota u 20.30h - Studio smijeha, Vlaška 92: Gola u Kavezu - humoristična kazališna predstava!

Genijalna predstava koje je napunila brdo dvorana napokon dolazi napuniti dvoranu Studija.
Klub kulture Moruzgva s velikim uspjehom produciralo je predstavu „Gola u kavezu", autorice Olje Runjić, u režiji Ivana Lea Leme.

U predstavi kroz osobne sudbine triju žena progovara se o temama koje tište žene današnjice, te o univerzalnim problemima suvremenog društva (međuljudskim odnosima, nedostatku komunikacije, majčinstva, strah od majčinstva, prijateljstvu, usamljenosti, kidanju veza s roditeljima, strahu...).

Glavni aduti ove predstave su tri sjajne glumice Barbara Nola, Nataša Dangubić i Ecija Ojdanić, te tekst koji pršti zaraznim humorom, prepoznatljivim ljudskim slabostima i vrlinama, te zaraznim životnim optimizmom.

Cijena ulaznice na blagajni 60 kn, a ukoliko rezervirate ulaznice preko maila ili na broj mobitela ostvarujete popust te cijena iznosi 50,00 kn. Organizirani grupni posjeti 40 kn.

Kod rezervacije većeg broja ulaznica moguća je dostava na Vašu adresu.

Za sve informacije i rezervacije javite se na mail valentina@moruzgva.com, facebook kazališta moruzgva ili na broj telefona 098/742 120, 092/2630 894.

22.05. Nedjelja u 16h - Studio smijeha, Vlaška 92: HLAPIĆ Party za djecu od 4-6 godina!

Draga djeco Studija,

Ovu nedjelju očekuje Vas Hlapić Party. Uz DJ-a i Hlapić animatore, te Hlapić sokove i poklone, ovo je tulum koji ne smijete propustiti!

Ulaz je samo 10kn. Rezervirajte svoja mjesta što prije na ulaznice@studiosmijeha.hr ili 099 7980 076. Beslplatne Vedrini grickalice i Hlapić sokovi! Vidimo se u nedjelju!

15.05.2011. 19:59:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh