« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
PERO@FACEBOOK.COM?

Titan - Facebookov ubojica Gmaila?

Mediji su dobili pozivnice za event na kojem će se predstaviti nova usluga - nagađa se da je to e-mail

Fotografija vijesti
Više o

titan

,

Facebook

,

e-mail servis

Blogovi najavljuju da bi nova Facebookova usluga mogla biti elektronička pošta. Dizajnirali su pozivnicu za medije u obliku stare poštanske kuverte, i to je potaklo špekulacije.

Već više od pola godine priča se da Facebook radi na usluzi elektroničke pošte baziranoj na internetu, nečem sasvim sličnom poznatim nam servisima kao što su Gmail, Hotmail i Yahoo Mail.

S obzirom na proširenost G-maila, bit će zanimljivo s kojim će argumentima Facebook pokušati preoteti Googleu primat na ovom polju.

Usuga će biti prestavljena u ponedjeljak u San Francisu. Je li riječ o odgovoru na Googleovu zabranu da Facebook automatski pretražuje bazu kontakata na Gmailu što je dobrim djelom utjecalo na nevjerovatan rast ove društvene mreže, ili je riječ o pokušaju dodatnog kapitaliziranja impozantne brojke od 500 milijuna korisnika vidjet će se u ponedjeljak.

Ako se radi o novom e-mail servisu, i ako vjerujete da će preuzeti primat u svijetu, potrudite se i na vrijeme otvorite svoju adresu jer vrlo je frustrirajuće korisnicima Gmaila saznati da je već netko s istim imenom i prezimenom otvorio traženu adresu.

13.11.2010. 11:13:24
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    UzmiPareOnline
    13.11.2010. 12:54
    teško možda bude vrhunska usluga li gmail nije samo mail on je puno više od toga
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh