Metro-portal.hr

objavljeno 13.11.2010. 11:13:24
PERO@FACEBOOK.COM?

Titan - Facebookov ubojica Gmaila?

Mediji su dobili pozivnice za event na kojem će se predstaviti nova usluga - nagađa se da je to e-mail

Fotografija vijesti

Blogovi najavljuju da bi nova Facebookova usluga mogla biti elektronička pošta. Dizajnirali su pozivnicu za medije u obliku stare poštanske kuverte, i to je potaklo špekulacije.

Već više od pola godine priča se da Facebook radi na usluzi elektroničke pošte baziranoj na internetu, nečem sasvim sličnom poznatim nam servisima kao što su Gmail, Hotmail i Yahoo Mail.

S obzirom na proširenost G-maila, bit će zanimljivo s kojim će argumentima Facebook pokušati preoteti Googleu primat na ovom polju.

Usuga će biti prestavljena u ponedjeljak u San Francisu. Je li riječ o odgovoru na Googleovu zabranu da Facebook automatski pretražuje bazu kontakata na Gmailu što je dobrim djelom utjecalo na nevjerovatan rast ove društvene mreže, ili je riječ o pokušaju dodatnog kapitaliziranja impozantne brojke od 500 milijuna korisnika vidjet će se u ponedjeljak.

Ako se radi o novom e-mail servisu, i ako vjerujete da će preuzeti primat u svijetu, potrudite se i na vrijeme otvorite svoju adresu jer vrlo je frustrirajuće korisnicima Gmaila saznati da je već netko s istim imenom i prezimenom otvorio traženu adresu.

13.11.2010. 11:13:24
http://metro-portal.hr/titan-facebookov-ubojica-g-maila/51150/