« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
EHH, DA

Tipovi žena koje muškarci trebaju izbjegavati

Iako će muškarci uvijek imati neki svoj čudni razlog za pokušaj osvajanja neke žene, ove tipove žena treba izbjegavati u širokom luku

Ne treba uletavati bezglavo
Ne treba uletavati bezglavo (Arhiva)
Više o

muškarci

,

tipovi žena

,

zavođenje žena

Muškarci će pomahnitati kad ugledaju samu ženu koja na kraju šanka trusi pića jedno za drugim, vjerujući kako se radi o lakom ulovu koji će njihov šarm odraditi bez problema, no takva je žena jedna od pet tipova koje bi trebalo zaobići u širokom luku, tvrdi Men's Health.

Jer, nikad ne znate što joj se dogodilo da to radi, a ona koja to radi stalno iz navike ... bolje nemati posla s njom.

>> Pet tipova žena koje muškarci izbjegavaju u širokom luku >>

Jednako tako, žena koja je upravo izašla iz veze može biti ludo privlačna svojom krhkom energijom i ponukati vas da je zaštitite i utješite, no što kad se nakon dva tjedna odluči vratiti bivšem?

Žena koja je stalno na mobitelu definitivno ne bi trebala biti cilj slobodnom muškarcu, jer niti za njega neće naći dovoljno vremena, ma kako dobar i privlačan on bio. Bilo da stalno radi, bilo da je na Fejsu s frendicama, vi ćete biti samo ukras.

>> Žene koje muškarci izbjegavaju >>

Za kraj, još dva tipa žena koje nisu pogodan cilj: žene koje mrze svoj posao (jer traže nekog tko će raditi za njih, a one trošiti njihov novac) i one koje za sve krive cijeli svijet - kod njih nema ni trunke odgovornosti

09.09.2014. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh