« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
EUROPSKO NEBO

Talijanski europarlamentarac želi loviti NLO-e

Mario Borghezio smatra kako Europa nema volje razotrkiti sistematično zataškavanje prisutnosti NLO-a na njenom nebu

nlo
nlo (Shutterstock)
Više o

NLO

,

Europski parlament

,

Europa

,

UFO

,

asteroid yu55

Europa se jednostavno ne trudi dovoljno kako bi se uspjela suprotstaviti prijetnjama iz svemira, naročito kad se radi o neidentificiranim letećim objektima, upozorio je Mario Borghezio, talijanski predstavnik u Europskom parlamentu,  pripadnikom snažne desničarske političke struje.

>> Iznad Vatikana snimljen NLO, a kod Rima krugovi u žitu

>> Neobična svjetlost snimljena usred noći u Engleskoj

On smatra da Unija nije dovoljno usmjerena k istraživanju NLO-a i traži da se zemlje članice ujedine i osnuju svojevrsni opservatorij koji bi bio glavno oružje u dokumentiranju incidenata i viđenja NLO-a. Borghezio je uvjeren da bi ozbiljna i detaljna istraživanja na tu temu razotkrila „sistematično zataškavanje" te pojavnosti, javlja Wall Street Journal. U svojem najnovijem priopćenju za javnost parlamentarac Borghezio je citirao talijanskog astrofizičara Massima Teodoranija: „Fenomen NLO-a nije neka vrsta priče već stvarna pojava koja se može analizirati kroz fiziku i astronomiju."

>> Jesmo li možda previdjeli izvanzemaljske signale?

Na njegovu žalost, Borghezio je zasad usamljen u svojoj inicijativi; od 736 parlamentaraca uspio je prikupiti samo 18 potpisa ljudi koji podržavaju ideju o uspostavljanju opservatorija za lov na NLO-e.

09.07.2010. 10:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh