« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
MISTERIJI U ITALIJI

Iznad Vatikana snimljen NLO, a kod Rima krugovi u žitu?

VIDEO - Vojnici su snimili NLO iznad Vatikana samo nekoliko dana nakon što su kod Rima viđeni misteriozini krugovi u žitu

NLO Vatikan
NLO Vatikan (YouTube)
Više o

Vatikan

,

NLO

,

izvanzemaljci

,

snimljen NLO

,

krugovi u žitu

,

NLO youtube

Tri vojnika koja su bila zadužena za sigurnost američke ambasade snimila su oko četiri sata ujutro tri misteriozne točke na nebu iznad Vatikana. Objekti su se nalazili na oko 100 metara visine, nisu proizvodili nikakve zvukove i kretali su se neobičnom putanjom.

Jedan od vojnika sve je snimio kamerom na svom mobitelu te je snimku poslao talijanskim TV postajama, a kasnije se pojavila i na YouTubeu gdje su pokrenute priče o NLO-ima.

Očevici isključuju mogućnost da se ne radi o zrakoplovima ili helikopterima jer su objekti prebrzo i prenaglo mijenjali smjer kretanja.

>>Pravila ponašanja u kontaktu s vanzemaljcima

>>Vojni zrakoplovi srušili NLO?

"Isprva nam se činilo da se kreću u delta formaciji (trokutu), ali je moguće i da se radi o jednom trokutastom objektu sa svjetlima na rubovima", ispričao je jedan od vojnika.

Nekoliko dana ranije kod Rima su također snimljeni misteriozni krugovi u žitu, što je potaknulo diskusije o tome da izvanzemaljci pokušavaju najaviti svoj dolazak u Italiju.

Krugovi u žitu kod Rima:

NLO iznad Vatikana:

21.06.2010. 09:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh