« Seks
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
HE HE

Sve što žene trebaju znati o seksu

Neke stvari su mitovi na koje treba odmah zaboraviti, druge su savjeti koji će vam nemjerljivo poboljšati seksualni život, saznajte što je što

OK, da vidimo što ti to znaš ...
OK, da vidimo što ti to znaš ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

savjeti

Savjeti za bolji seks obično se dijele muškarcima, no to ne znači da isto tako i ženama ne bi trebalo par dodatnih informacija. Tako, recimo, za dobar seks nije presudno jeste li savršeno depilirani jer, vjerovali ili ne, njemu ste najljepši prirodni.

Jednako tako, nekoliko detalja oko igranja sa samom sobom - većina žena se samozadovoljava i to je genijalno, jer tako ublažavate menstrualne bolove, opuštate se i bolje upoznajete svoje tijelo.

>> Pročitajte seksualne savjete jedne bake (genijalne!) >>

Takve igrice, uz povremeno gledanje pornića, mogu vas potaknuti da isprobate svoje maštarije, što će se sigurno svidjeti vašem partneru koji će tako ostvariti i neke svoje snove.

Trebate znati da se i muškarci vole maziti i da im je veličina bitna (dok je vama, iskreno, puno važnija širina i izgled). Čarape na njemu nisu baš neki modni detalj koji se traži, ali vi biste ih mogli imati - istraživanja su pokazala da žene lakše postižu orgazam kad su im noge tople ...

>> Par savjeta za savršen zimski seks >>

Za kraj - glumiti orgazam nema smisla, em vas može provaliti, em mu šaljete poruku da je ono što radi dobro (a očito nije, jer ne bi trebali glumiti), pa se neće naučiti raditi ono što stvarno treba. 

02.02.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh