« Seks
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
AMERIČKA ŽUŽI JELINEK

Pročitajte seksualne savjete jedne bake

Kako bi unuci osigurala zdrav, siguran i kvalitetan seksualni život, baka joj je napisala 16 pravila kojih bi se trebala držati

Više o

sreća

,

zdravlje

,

ljubav

,

seks

,

savjeti

,

muškarci i žene

,

sretan brak

Razgovori o seksu su, u većini slučajeva, mučni kako roditeljima tako i samim tinejdžerima koji polako, ali sigurno upoznaju svoju spolnost. Neki starci progutaju knedlu, posjednu svog pubertetliju i odvale taj neugodni razgovor, dok drugi seksualni odgoj svojeg djeteta prepuste njemu samome.

Baka Carmela nije htjela prepustiti seksualni život svoje 20-godišnje unuke Alison DeNisco pukom slučaju. Kada je saznala da Alisonini roditelji nemaju pojma da li je njihova kćer seksualno aktivna ili je još uvijek djevica, 86-godišnja baka Carmela odlučila je svu svoju mudrost i životne spoznaje o ljubavi i vezama objedinit na jednome mjestu - pismu koje će predati unuci.

Iako su pravila namijenjena Alison, ona mogu poslužiti svakom roditelju kao izvor ideja, te svakoj mladoj tinejdžerki koja tek upoznaje svoje tijelo, piše Nerve.

Voljena Alison

Sada kada si postala odrasla žena želim ti prenijeti svoje misli i savjete o seksu i ljubavi, te par pouka o ljudima.

1. Kako bi znala da ste oboje zaljubljeni moraš osjetiti "povezanost" u krevetu. Ako za vrijeme seksa osjećaš da si sama u postelji, s KRIVIM si muškarcem. Ovo je KRUCIJALNO! Veza uma, tijela i duše!

2. Svi žude za iskrenom ljubavi, no rijetki ju iskuse - to se zove "srodna duša". To je najveći oblik ljubavi - osjećaj vjere. Kao da si pronašla Boga. To saznaš odmah, "ljubav na prvi pogled". Ti znaš da ti je on suđen i da će biti pravi suprug, a on zna si ti njegova buduća supruga.

3. Ako za vrijeme seksa žena ne uživa, toplo preporučam da ona bude gore. Ta poza uvijek funkcionira te garantira ženi klimaks i uživanje. Ako te želi oralno zadovoljiti, prepusti se i uživaj!

4. Uvijek budi sigurna da je partnerov penis ČIST. Provjeri da li ga je oprao sapunom i vodom prije nego što je legao u krevet.

5. Mnogi muškarci su SVINJE. Žele seks svaki dan. Ako ti nije do seksa ti ne moraš pristati svaki puta kako bi mu udovoljila. Nikada nemoj raditi stvari protiv svoje volje. Kako bi umirila svinju pruži mu ručnu stimulaciju.

6. Nikada, a ma baš nikada nemoj prakticirati ANALNI seks! Možeš dobiti razne bolesti, pogotovo ako nakon analnog prakticirate vaginalni seks. Također, ORALNI seks je opasan ako imaš posjekotine u ustima. Muškarci ga obožavaju. Nemoj nikada progutati njegovo SJEME. Možeš dobiti spolne bolesti. Ne postoji lijek za herpes. Klamidija i gonoreja nemaju simptome, ali te mogu učiniti sterilnom. Oboje bi trebali uzimati antibiotike.

7. Neki muškarci prerano ejakuliraju; to je vrlo loše za žene i jako frustrira. On bi trebao naučiti kako da se kontrolira.

8. Kako bi se djevojke pripremile važna je predigra. Kako postaješ starija, a time i iskusnija, možeš preskočiti te radnje i onda je sve gotovo za samo 7 minuta.

9. Možda znaš sve ove savjete, no nadam se da će ti koristiti; volim te i ne želim da napraviš veliku pogrešku. Nikada ne ulazi u brak s mišlju: "Ako ne budem sretna uvijek se mogu rastati". Kada su djeca u priči nikada nema pravoga razvoda. Bivši muž će uvijek biti u tvojem životu, stoga budi sigurna da se udaješ za pravoga momka.

10. Nikada se nemoj udati za nasilnog muškarca koji te želi kontrolirati. Kada te muškarac voli pokazuje ti dužno poštovanje. Bit će ponosan na tebe i tvoje uspjehe - neće biti ljubomoran i pratiti svaki tvoj korak, ili te udaljavati od obitelji i prijatelja. Budi sigurna da dolazi iz sretne obitelji s puno ljubavi, te da njegovi majka i otac imaju dobar brak.

11. Dečku nikada nemoj otkriti visinu plaće, da li imaš ušteđevinu ili neko nasljedstvo. Neki muškarci traže žene s novcem. Ja ne poštujem takve tipove! Ako mu je račun u minusu odmah ga OSTAVI! Financije raspravljaj samo s muškarcima za koje se želiš udati.

12. Ako voliš trošiti novce nemoj se spetljati s škrticom jer vaša veza neće uspjeti. Morate oboje biti štedljivi.

13. Na početku veze nemoj osjećati obavezu da se moraš seksati samo zato što ti je platio večeru. Kako bi izbjegla ovakvu situaciju plati svoji dio računa. Vi se tek upoznajete, a ti nisi neka beskućnica kojoj treba objed.

14. Budi sretna. Budi s osobom bez koje ne možeš i u čijoj blizini uživaš. Poštuj ga. Čuvaj se ženskaroša i pijanica.

15. Muškarca ćeš najbolje upoznati ako idete na spojeve vikendima i odlazite zajedno na odmore. Ako nije siguran da li se želi obvezati, OSTAVI GA. Nema isprika.

16. Nadam se da ćeš pronaći sreću koju zaslužuješ. U vezi bi trebalo biti ljubavi, poštovanja, divljenja, povjerenja te psihičke i fizičke povezanosti. Ako pronađeš "pravu ljubav" živjet ćeš sretno do kraja života. To je istina.

S ljubavlju,

Baka Carmela 

24.04.2012. 22:24:52
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Monarch Highlander
    25.04.2012. 00:00
    Ova baka je cini se radila u bordelu.Dobar savjet unukama.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh