« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HE HE

Što omiljene poze u seksu govore o muškarcima

Muški se karakter može odlično procijeniti prema njegovoj omiljenoj pozi u seksu koja će jako puno reći o njemu - možda čak i dovoljno da ga zaboravite nakon prvog seksa

Joj, ja ti najviše volim kad ...
Joj, ja ti najviše volim kad ... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

misionarski položaj

,

položaji u seksu

,

stojećki

,

poza 69

,

omiljeni položaji

,

kaubojka

Muškarce se može procijeniti po svemu, od cipela i odjeće do načina zavođenja, ali ipak ćete najviše saznati o njemu u krevetu, tvrde kolege s Women's Healtha.

Zanimljiv i duhovit vodič koji su pripremili provest će vas kroz razne psihološke profile muškaraca, uz obaveznu ogradu da se radi o zabavi, naravno ...

>> Seksualne poze koje muškarci obožavaju >>

Misionarski položaj suđen je muškarcima s manjkom kreativnosti koji nikad u društvu nisu bili neke posebne face nego su hodali za njima, a kako nisu vješti osvajači žena, u ovoj se pozi osjećaju sjajno jer su - glavni. 

Doggy style prakticiraju likovi kojima su glavni izvor znanja i inspiracije pornići, a tijekom seksa ne vide partnericu nego maštaju o nekoj guzatoj poznatoj osobi tipa Kim Kardashian. Možete ga prepoznati i na cesti - nema guze za kojom se neće okrenuti.

>> Omiljene seksualne poze horoskopskih znakova >>

Stojećki seks prakticiraju ili likovi koji bi mogli mirno raditi u NASA-i i lansirati rakete ili nadobudni body builderi kojima je to još jedna prilika da vide svoje mišiće u akciji, a partnerica je sporedna stvar ...

Poza 69 također ukazuje na bogato iskustvo s pornićima koji su neizostavni dio dnevne rutine, no i na činjenicu da lik misli da je bog seksa, a zapravo samo štreberski ponavlja viđeno na ekranu.

>> Najbolje seksualne poze za svaku situaciju >>

Kaubojka je omiljena poza tipovima koji su - lijeni do bola. Sve samo da ne mora ništa raditi, ali da njegovo zadovoljstvo ne izostane. Nema tu energije ni u tragovima, a ako imate sreće neće pritom surfati na mobitelu.

Obrnuta kaubojka je ipak malo bolja varijanta, jer se radi o tipu koji voli vidjeti što radi i pritom zadovoljiti i svoju partnericu kako treba. Sve u svemu, ako naletite na takvog, zadržite ga, bolji je od svih ostalih.

Žlica je poza umornih tipova koji stalno izgledaju pospano, a uz to uvijek nešto rade, pa će i tijekom seksa pogledati nešto na televiziji ili poslati poruku. Samopouzdanje mu je vrlo nisko, a ova mu je poza najdraža jer može biti lijenčina ...

31.01.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh