« Kazalište
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

SubScena: COLLECTIVE B - LIVING

"LIVING" je rezultat najnovije rezidencije iz kuhinje francusko-austrijskog tandema Collective B čiji je domaćin Subscena

Living
Living (Arhiva)
Više o

Subscena

,

Collective B

,

Living

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu predstave „Living", nezavisnog izvedbenog kolektiva Collective B u ponedjeljak 05.10.2020. u prostoru Jogurta u Medici, Pierottijeva 11. Living je nastao kao rezultat trotjedne rezidencije Collectiva B u prostorima Medike. Ulaz je slobodan.

Collective B je umjetnički tandem s korijenima iz Beča (AT) i Lodèvea (FR).
Kolektiv čine mladi umjetnici koji kombiniraju prijateljstvo, ples, glazbu, cirkus i vizualne umjetnosti. Članovi Collective B dijele zajednički pogled na umjetnički izričaj ali i pogled na život u suvremenom svijetu, doprinoseći time umjetnosti koja je osjetljiva na aktualnu problematiku.

"LIVING" je rezultat najnovije rezidencije iz kuhinje francusko-austrijskog tandema Collective B čiji je domaćin Subscena.

Inspirirani željom da razotkriju kompleksnost, krhkost i ljepotu života, plesači/performeri Elsa Mourlam i Hugo Georgelin istovremeno postavljaju pitanja: što znači živjeti, kako živimo i kako želimo živjeti.
Projekt je stigao u Hrvatsku u samim povojima. Elsa i Hugo su kroz dvotjednu rezidenciju stavili u fokus srž veselja; kroz prizmu groteske ali i finih manira.

Prisustvujte premijeri skidanja zavoja sa odgovora o (bezvremenskim) pitanjima današnjice!

Autori:
Elsa Mourlam: koncept, izvođačica/performerica
Hugo Georgelin: izvođač/performer

********************************************

VAŽNO!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu molimo vas na odgovorno ponašanje i pridržavanje mjera. Izvedba je u zatvorenom prostoru, stoga su maske obavezne, ukoliko nemate masku mi ćemo vam je pokloniti. Ukoliko imate simptome i povišenu temperaturu, predlažemo da ostanete kod kuće, dok na samom događaju vas MOLIMO za održavanje distance.
Molimo vas da dođete na vrijeme te osigurate svoje mjesto čiji će broj zbog navedenih mjera biti ograničen.

********************************************

01.10.2020. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh