« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE

Stvari koje žene čine tužnima

Idealna linija ženama je puno važnija od emotivnog života, a prosječnu će ženu vitka linija usrećiti više od bilo kojeg muškarca

Kako se žene mogu razveseliti
Kako se žene mogu razveseliti (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

tuga

,

idealna linija

Vitkost je najsnažniji pokretač tuge i sreće kod žena, pokazalo je istraživanje koje je provođeno gotovo četvrt stoljeća u Njemačkoj. Kako su žene osjetljivije od muškaraca i lakše izražavaju svoje osjećaje,na njima se tuga primjećuje bez problema. 

Pokazalo se da je idealna linija ženama je puno važnija od emotivnog života, a prosječnu će ženu vitka linija usrećiti više od bilo kojeg muškarca. Najviše se tuguje zbog viška kilograma, a pokazalo se da ljubavni problemi ne mogu izazvati tako snažne osjećaje.

Kako bi stvari bile još kompliciranije, dodatni problem predstavlja medijski pritisak koji se svake godine pojačava sa sve savršenijim ženama koje krase naslovnice ženskih magazina, naravno vrlo često fotošopirane do neprepoznatljivosti. 

Takav snažan pritisak utječe na gotovo sva područja života, a žene s viškom kilograma zapravo tijekom cijelog dana razmišljaju o tome.

Što reći osim - živite zdravo, a slikama s naslovnica nemojte vjerovati jer nemaju veze sa stvarnošću.

29.07.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh