« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
NEVERBALNO

Što znače pokreti ženskog tijela

Neverbalna komunikacija čini preko 80 posto ukupne komunikacije, pa bi stvarno bilo dobro znati što žene misle kad nešto - naprave

Ovo vjerojatno možete i sami protumačiti :)
Ovo vjerojatno možete i sami protumačiti :) (DeviantArt)
Više o

žene

,

komunikacija

,

pokreti

,

neverbalna komunikacija

,

značenje

Žene su ponekad muškarcima prava misterija, naročito kad ne žele reći što im je na umu, no to nerazumijevanje može se lako nadvladati ispravnim tumačenjem njihovih neverbalnih signala.

Tako ćete ženu koja pokušava privući pažnju muškarca prepoznati bez problema - gornji dio tijela naginje se naprijed, uspostavlja se kontakt očima i smijeh im ne silazi s usana.

Uz to, grickat će usne i sve će facijalne ekspresije biti snažnije nego inače. A ako je ta simpatija već prešla u čežnju, svi će se navedeni signali još pojačati.

Nezainteresiranost se manifestira upravo suprotnim neverbalnim signalima, a kako su istraživanja pokazala da 90 posto žena ne glumi nezainteresiranost nego im stvarno niste zanimljivi, odustanite na vrijeme.

Nervoza je nešto što žene znaju prilično dobro prikriti, no ako vas cijelu večer vrlo suptilno izbjegava, a u trenucima kad joj ipak uspijet prići uputi ledeni pogled koji kao da vam probija glavu ... vrijeme je da potražite drugu.

04.08.2015. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh