« Muškarci
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
ZAPAMTITE

Što znače najčešći ženski odgovori

Znate ono kad vam draga kaže da je dobro, a vi možete iz aviona vidjeti da to nije tako? E, pa ima još takvih situacija, pa evo što to zapravo znači

I u ovakvim situacijama kažu - Dobro sam?!
I u ovakvim situacijama kažu - Dobro sam?! (Shutterstock)
Više o

žene

,

znakovi

,

odgovori

,

razumijevanje

Žene često govore ono što stvarno ne misle, a tu ne mislimo na zlonamjerne laži, već one bijele, kojima samo žele održati mir i harmoniju u vezi.

Naravno, muškarci koji ionako imaju poteškoća s razumijevanjem ženske komunikacije nalaze se obično u čudu, jer po svemu vide da situacija nije dobra, no njihova draga uporno govori "Dobro sam ...", "Nije mi ništa ..." i slično.

Ako mislite da je ovo samo mit, varate se, jer je istraživanje Dekodiranje žene u organizaciji Matchifyja provedeno na društvenim mrežama obuhvatilo tisuću ispitanika, od kojih je njih 800 bilo pripadnica nježnijeg spola i dalo očekivane rezultate.

Dakle, kad žena kaže da će biti spremna za pet minuta, zapravo njih 45 posto misli da bi partner mogao napraviti neki kućanski posao dok se one spremaju, tipa bacanja smeća ili vađenja čistog posuđa iz perilice.

Daljnjih 34 posto smatra da bi im muškarac trebao dati vremena koliko im treba i ne biti dosadan, dok bi 21 posto željelo da partner gleda televiziju sve dok ona ne bude spremna.

Slično je i kad kažu da su dobro - 40 posto žena misli da bi muškarac trebao sam shvatiti u čemu je problem, jednak broj kaže da to znači da zapravo nisu dobro, dok preostalih 20 posto samo želi da ih se malo ostavi na miru.

Eto, nije tako komplicirano, slažete li se?

14.03.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh