« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
MA DA?!

Kakav selfie najviše privlači žene

Za sve frajere koji se fotkaju do iznemoglosti i objavljuju svoje uratke na društvenim mrežama, evo savjeta koji će se činiti čudnim, ali dokazano radi ...

Ovo je najprivlačnije ženama - na Floridi :)
Ovo je najprivlačnije ženama - na Floridi :) (Discovery Channel)
Više o

žene

,

privlačnost

,

selfie

Društvene mreže mogu biti od velike pomoći u ljubavnom životu, barem tako misle mnogi muškarci koji se naslikavaju na sve strane i to objavljuju na svojim profilima.

Naravno, tu su bijesni auti ili motori, opaki telefoni, dobra pića, ekipa ... sve što bi, prema njihovom mišljenju, trebalo podići njihove šanse da ih primjete poželjne žene i odluče se kontaktirati s njima.

E sad, sve je to lijepo i krasno, no jedno je istraživanje provedeno na Floridi pokazalo da najbolji selfie za lov za žene mora na sebi imati - ribu?!

U istraživanju je sudjelovalo tisuću žena koje su trebale ocijeniti fotke muškaraca od 18 do 35 godina od kojih je 22 posto na slici držalo ribu, a upravo takve fotke je nevjerojatnih 64 posto žena proglasilo najseksipilnijima.

Možda je to samo Florida, a može biti i da na taj način muškarci pokazuju da su spremni na sve i da znaju kako prehraniti obitelj - čisto evolucijska priča, ali ako vam se ukaže prilika da na moru opalite kakav selfie sa zubacem ili oradom od par kila, isprobajte, možda upali!

13.03.2016. 22:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh