« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
MA DA?

Što žene stvarno privlači na muškarcima

Nije tajna da žene i muškarci imaju potpuno drugačije kriterije kada je u pitanju fizička privlačnost, no ovo bi vas stvarno moglo iznenaditi

Em ima dobar glas, em miriši... :)
Em ima dobar glas, em miriši... :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

privlačnost

Muškarci će napraviti svašta kako bi bili privlačniji ženama - nabaciti mišiće, obrijati glavu, pustiti bradu... čak i pripaziti na kombinaciju odjeće i obuće, sve u nadi da će žene zadržati oči na njima dovoljno dugo da se mogu baciti na posao... no, je li to sve uzalud. 

Svi smo se ponekad zapitali isto, naročito u slučajevima kad je sva ta priprema pala u vodu pred nekim neuglednim, raščupanim tipom koji je odveo najzgodniju curu s partyja, ostavljajući ostatak muške ekipe u čuu. 

U čemu je tajna? U glas i mirisu, dragi naši, jer te dvije stvari privući će žene i prije i više nego sve fizičke karakteristike. 

Znanstvenici tvrde da je glas sposoban prenijeti određene osobine muškarca, pa tako na temelju glasa možemo osjetiti je li muškarac dominantan ili nježan, siguran u sebe ili pak skriva neke nesigurnosti te u kakvom je emocionalnom stanju.

Miris je druga karakteristika koja igra važnu ulogu u razvoju privlačnosti. Istraživači kažu da ljudi stoljećima prosuđuju jedni druge na temelju mirisa, a ugodan miris muškarca kod žena izaziva pozitivne emocije.

Zaključak je, na kraju, jednostavan - ove dvije osobine zajedno predstavljaju pravi mamac za žene... pa poradite malo na tome.

26.08.2017. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh