« Muškarci
objavljeno prije 8 godina
HE HE

Što žene rade kad su same kod kuće?

Svaki se muškarac barem jednom u životu zapitao što stvarno radi njegova draga kad je on vani s ekipom, pa evo par stvari koje se tada događaju ... a nisu nimalo zločeste

Depilacija je jedna od stvari koje žene rade u privatnosti
Depilacija je jedna od stvari koje žene rade u privatnosti (DeviantArt)
Više o

žene

,

navike

,

uljepšavanje

Žene uvijek žele izgledati najbolje za svog partnera, no to je već poprimilo ozbiljne razmjere, pa su neka istraživanja pokazala da treba proći i godina i pol dana kako biste svoju dragu vidjeli prirodnu, bez svih mogućih dodataka.

Upravo iz tog razloga muškarci uglavnom ne trebaju brinuti što rade njihove bolje polovice kad oni s dečkima odu na pivo, jer će žene to vrijeme u najvećem broju slučajeva iskoristiti za - uljepšavanje.

Muškarci, s druge strane, često žive u paralelnom svemiru i misle da je njihova draga tako čista, glatka i sređena sama od sebe - što po jednom istraživanju vjeruje preko 70 posto pripadnika muškog roda.

E, pa da vam malo otvorimo oči ... evo što žene rade kad su same:

Depilacija - jedna od najčešćih aktivnosti žena kad su same. Iako ima puno parova koji ne skrivaju ništa jedno pred drugim, ovo je ipak intimna priča koja se obično odvija daleko od muških očiju.

Gledanje serija - da, upravo onih koje ste se dogovorili gledati zajedno, no vi se jednostavno ne možete prisiliti jer vam zapravo nisu nimalo privlačne, a ni čudni dokumentarci nisu im strani

Golotinja - na ovo bi trebali biti ljuti, jer kad se žena krene sređivati, obično će nakon toga iskoristiti priliku i kućom hodati gola ... ako se pitate zašto to ne radi kad ste vi doma, razmislite malo.

Tretmani uljepšavanja - ovaj dio će vam biti drago što ne vidite, jer će onoga trenutka kad vi zatvorite vrata s vanjske strane krenuti pripreme raznih maski i kremica koje će završiti na njezinom licu i kosi ... tako da, u slučaju da ste zaboravili mobitel i odlučili se ipak vratiti po njega nakon petnaestak minuta do pola sata, polako otvarajte vrata, duboko udahnite i pripremite se za šok kad ugledate svoju dragu.

24.04.2016. 21:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh