« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
HE HE

Što zapravo žene žele?

Ponekad nedostaje poticaja u vidu par komplimenata kako lijepo izgleda i kako je seksi koji nisu servirani uz istovremeno skidanje gaća

Tko bi znao što ona želi?
Tko bi znao što ona želi? (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

želje

Žene obožavaju muškarce, i to kad su muškarci, ali ne i superiorni mužjaci, pa zaboravite na sve macho tipove kojima ste se divili i prebacite se u 21. stoljeće.

Što to znači? Praktično, trebate biti čisti i mirišljavi cijelo vrijeme, a ne samo kad idete van ili dolaze gosti. I da, bit ćete najprivlačniji ako volite djecu i pse, čak i ako ih vaša trenutna draga ne želi.

Vruće poruke više su nego dobrodošle, ma što vi mislili o tome, ali jednako tako i podrška i utjeha kad je draga pod stresom ili tužna zbog nečega. 

Žene žele seks barem jednako često kao i vi, no nekad nedostaje poticaja u vidu par komplimenata kako lijepo izgleda i kako je seksi koji nisu servirani uz istovremeno skidanje gaća. Napravite to i kad je seks nemoguć, zapamtit će i vratiti s kamatama.

Za kraj, par brzinskih savjeta - naučite kuhati, zapamtite da prava predigra traje dulje od jednog poljupca i zapamtite sve moguće važne datume (kvragu, za što vam inače služi pametni telefon?) i nikad, ali nikad nemojte lagati.

Zapravo i nije tako komplicirano ... ili?

10.05.2016. 21:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh