« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
BACITE OKO ...

Što vaša draga sigurno skriva od vas?

Bez namjere da uvrijedimo žene, tretmani ljepote ne spadaju u prirodno, a pokazalo se da ih barem četvrtina ima neku tajnu ljepote koju nikad ne otkriva svom dragom.

Da, vašoj dragoj dlake otpadaju same od sebe ...
Da, vašoj dragoj dlake otpadaju same od sebe ... (Arhiva)
Više o

žene

,

depilacija

,

uljepšavanje

Muškarci se ponekad čine vrlo naivnim spolom, a ako mislite da ne spadate u takve, evo vam jednog zanimljivog podatka - devedeset posto muškaraca misli da im je draga prirodno lijepa.

Bez namjere da uvrijedimo žene, tretmani ljepote jednostavno ne spadaju u prirodno ponašanje, a pokazalo se da ih barem četvrtina ima neku tajnu ljepote koju nikad ne otkriva svom dragom.

>> Stvari oko kojih trebate lagati svom muškarcu >>

Što se najviše skriva? Prosječan muškarac na ovo će vas pitanje blijedo pogledati i promucati neki neodređeni odgovor koji je pročitao u ženskom magazinu dok je čekao da draga završi frizuru (farbanje i sve ostalo je preskočio), no istina je sljedeća:

Depilacija i sve moguće varijante uklanjanja dlačica nešto je što će 94 posto žena sakriti, a depilaciju bikini zone prešućuje njih 90 posto.

Izbjeljivanje zubi prešutjet će jednak postotak žena, a jednostavno je nevjerojatno da gotovo 80 posto žena sakriva posjete solariju - gdje li ti njihovi frajeri gledaju?

Za kraj - tek malo više od trećine žena sakriva bojanje kose, a tek 41 posto čupanje obrva ...

10.11.2016. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh