« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
ZNATE LI?

Što vam treba za izdržljivost... u krevetu

Seksualni odnosi muškaraca iz skupine koja se bavi sportom trajali su od dvije do 25 minuta, a u skupini koja vodi sjedilački način života od 20 sekundi do sedam minuta i 50 sekundi

Više sporta, više seksa... jednostavno, zar ne? :)
Više sporta, više seksa... jednostavno, zar ne? :) (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

sjedilački način života

Da sjedilački način života loše djeluje na zdravlje, to vjerojatno znaju i oni najokorjeliji ljenivci koji ne dižu pozadinu iz fotelje ni pod razno, što ih u većini slučajeva ne sprječava u nastavljanju prakse fotelja-krevet-stolac.

Ipak, napokon se netko odvažio objaviti još jednu negativnu stranu takvog stila života - lošije izvedbe muškaraca u krevetu.

Naime, znanstvenici iz Ankare proveli su istraživanje kojemu je cilj bio da otkriju koliko bavljenje sportom utječe na seks, odnosno na mušku izdržljivost u krevetu.

Skoro 250 ispitanika u dobi od 18 do 45 godona, bilo je podijeljeno u dvije skupine - oni koji vježbaju i oni koji ne vježbaju. Njihov seksualni život praćen je šest mjeseci na način da su im dane štoperice te su ih morali uljučiti svaki svaki put kada bi se seksali, odnosno morali su mjeriti vrijeme od penetracije do ejakulacije.

Ispostavilo se da niti jedan od ispitanika koji se bavi sportom nije imao problem s prijevremenom ejakulacijom. U skupini koja ne vježba 27 posto muškaraca imalo je problema s prijevremenom ejakulacijom.

Seksualni odnosi muškarac iz skupine koja se bavi sportom trajali su od dvije do 25 minuta, a u skupini koja vodi sjedilački način života od 20 sekundi do sedam minuta i 50 sekundi. 

Što se tiče partnerice, muškarci koji se bave sportom, njih 76 posto, vjeruju da su ima partnerice zadovoljne seksom, dok ih isto misli 56 posto onih u grupi koja se ne bavi sportom. 

Pa sad vi ostanite sjediti...

09.11.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh