« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
HE HE

Što treba znati o muškarcima

Bez obzira koliko se oni pravili frajeri pred svojim prijateljima i glumili tipove koji su uvijek spremni za promjene, zapravo su potpuno pripitomljeni

Muškarci ovo baš i ne žele dijeliti
Muškarci ovo baš i ne žele dijeliti (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

muškarci

,

ponašanje

Žene vrlo često polude na posesivnost koju njihov dragi najednom počinje iskazivati, a zapravo bi trebale biti sretne, jer je to najbolji mogući pokazatelj da im je stvarno stalo do njih, jedino što to ne znaju pokazati na neki ženama prihvatljiviji način. 

Tek toliko da znate - bez obzira koliko se oni pravili frajeri pred svojim prijateljima i glumili tipove koji su uvijek spremni za promjene, zapravo su potpuno pripitomljeni i ne pada im na pamet ugroziti svoju vezu. 

Nadalje, muškarci jako vole kad vi napravite prvi korak, jer njihova nesigurnost nije ništa manja od vaše, a sama činjenica da se od njih očekuje da prvi priđu nepoznatoj ženi (i tako tko zna koliko puta) dovoljna je da im utjera strah u kosti.

Šutnja je jedno od ponašanja muškaraca koje žene stvarno i iskreno ne vole, no to je jednostavno način na koji oni procesuiraju informacije u svom umu.

Stoga, kad vam kaže da ga pustite na miru, on bi zapravo vrlo rado podijelio svoje misli s vama, no vi morate biti malo uporniji i on će se otvoriti. 

17.10.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh