« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
OPA :)

Što treba imati muškarac poželjan svakoj ženi

Mislite li da ste neodoljivi? Možda ste privlačni, možda imate isklesano tijelo, no ako nemate ove tri karakteristike, možete zaboraviti karijeru zavodnika

Samo ovakvi frajer prolaze kod svake žene
Samo ovakvi frajer prolaze kod svake žene (Arhiva)
Više o

muškarci

,

karakteristike

,

idealan muškarac

Idealan muškarac trebao bi biti privlačan svakoj ženi, no mogli bi se iznenaditi kad saznate koje su to karakteristike potrebne kako biste zaradili takav status.

Za početak, morate jednostavno komunicirati - ne trebate se složiti sa svim što vam žena govori, no ako pokažete da ste uvijek spremni za razgovor i dogovor o raznim pitanjima koja postavlja svaka veza, to vam je veeliki plus.

Drugo, morate biti emocinalno stabilni - jednostavno, drama je nešto što vam je strano, no daleko od toga da flegmatično prihvaćate sve što se događa. Važno je reagirati ispravno u svakoj situaciji, pokazati da vladate svojim emocijama i u kriznim situacijama.

Morate imati smiren karakter - ako ste adrenalinski freak, teško da ćete ući u uži izbor za idealnog muškarca glasovima većine žena. Naravno, možete voljeti uzbuđenja i povremeno uživati u njima, no žene ne vole kad je toga previše - jednostavno ih je strah da će vam se nešto dogoditi. Treba znati kada stati ...

Eto, samo tri karakteristike ... nije tako teško ... ili ipak jest? :)

27.11.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh